Ухвала
від 05.12.2016 по справі 805/7488/13-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про заміну сторони виконавчого провадження

05 грудня 2016 р.                                         Справа №805/7488/13-а

          приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Тарасенка І.М., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі № 805/7488/13-а за позовом управління Пенсійного фонду України в Центрально – міському районі м. Горлівки до Державного підприємства «Артемвугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату та доставку пенсій у розмірі 12671,38 грн., -

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України в Центрально – Міському районі м. Горлівки звернулося до Донецького окружного адміністративного суду із позовом до Державного підприємства «Артемвугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій призначених за списком № 1 в розмірі 12671,38 грн.

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 06 жовтня 2011 р. у справі № 805/7488/13-а позовні вимоги управління Пенсійного фонду України в Центрально – Міському районі м. Горлівки задоволені: стягнуто з ДП «Артемвугілля» заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за списком № 1 в розмірі 12671,38 грн.

11 листопада 2016 року до суду надійшла заява Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження з управління Пенсійного фонду України в Центрально – Міському районі м. Горлівки на Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області у зв'язку із тим, що ДП «Артемвугілля» змінило місце реєстрації з населеного пункту, на території якого органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження (м. Горлівка) у м. Святогірськ Донецької області.

Представник Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до судового засідання не з'явився, про місце, дату та час розгляду справи повідомлений належним чином, через канцелярію суду надав клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Представник відповідача у судове засідання не з'явився, про дату, час та місце судового засідання повідомлений належним чином.

Відповідно до ч. 6 ст. 128 КАС України справа розглядається у порядку письмового провадження.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що заявлені вимоги про заміну сторони виконавчого провадження є обґрунтованими та підлягають задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно ст. 264 КАС України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Суд розглядає питання про заміну сторони виконавчого провадження в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або заінтересованої особи, що звернулися з поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Державне підприємство «Артемвугілля» змінило місце реєстрації з населеного пункту, на території якого органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження (м. Горлівка) у м. Святогірськ Донецької області.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 160,165, 264 КАС України, суд

У Х В А Л И В:

Заяву Слов'янського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі № 805/7488/13-а за позовом управління Пенсійного фонду України в Центрально – Міському районі м. Горлівки до Державного підприємства «Артемвугілля» про стягнення заборгованості з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій призначених за списком № 1 в розмірі 12671,38 грн. – задовольнити.

Замінити сторону виконавчого провадження з примусового виконання виконавчого листа № 805/7488/13-а про стягнення з Державного підприємства «Артемвугілля» на користь управління Пенсійного фонду України в Центрально – Міському районі м. Горлівки заборгованість з відшкодування фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій призначених за списком № 1 в розмірі 12671,38 грн. на Слов'янське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області (84100, Донецька область, м. Слов'янськ, площа Соборна, 3, код ЄДРПОУ 37803258).

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Донецький окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                             Тарасенко І.М.

Дата ухвалення рішення05.12.2016
Оприлюднено12.12.2016
Номер документу63223443
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —805/7488/13-а

Ухвала від 28.03.2024

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 03.01.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кірієнко В.О.

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 05.12.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 14.11.2016

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Постанова від 11.06.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

Ухвала від 29.05.2013

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Тарасенко І.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні