Ухвала
від 28.12.2016 по справі 761/7535/14-ц
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

Справа № 761/7535/14-ц

Провадження № 2-во/761/229/16

У Х В А Л А

Іменем України

28 грудня 2016 року суддя Шевченківського районного суду міста Києва Савицький О.А., вирішуючи питання про прийняття до розгляду заяви Директора Коломийського дитячого будинку-інтернату Денис М.Й. про виправлення описки, допущеної в тексті рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 10 липня 2014 року, ухваленого у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в інтересах малолітньої: ОСОБА_2 до ОСОБА_3, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Дарницький дитячий будинок-інтернат, Прокуратура Шевченківського району м.Києва, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

В С Т А Н О В И В:

26.12.2016 року на адресу Шевченківського районного суду м.Києва надійшла заява Директора Коломийського дитячого будинку-інтернату Денис М.Й. про виправлення описки, допущеної в тексті рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 10 липня 2014 року, ухваленого у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в інтересах малолітньої: ОСОБА_2 до ОСОБА_3, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Дарницький дитячий будинок-інтернат, Прокуратура Шевченківського району м.Києва, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Проте, згідно вимог ч.1 ст. 219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки.

Отже, вищевказаними положеннями законодавства України визначено вичерпний перелік суб'єктів, наділених правом ініціювати питання щодо виправлення описок, допущених у судовому рішенні.

Разом з тим, з заявою про виправлення описок, допущених у рішенні суду, звернувся Директор Коломийського дитячого будинку-інтернату Денис М.Й., який не відноситься до кола осіб, які беруть участь у даній справі.

Відтак, з огляду на зазначене, суддя приходить до висновку про необхідність відмовити у прийнятті до розгляду заяви Директора Коломийського дитячого будинку-інтернату Денис М.Й. про виправлення описки, допущеної в тексті рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 10 липня 2014 року, ухваленого у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в інтересах малолітньої: ОСОБА_2 до ОСОБА_3, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Дарницький дитячий будинок-інтернат, Прокуратура Шевченківського району м.Києва, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

При цьому, вважаю за необхідне звернути увагу заявника на те, що ухвалою Шевченківського районного суду м.Києва від 27.01.2015 року було виправлено описки, допущені в тексті рішенні суду від 10.07.2014 року, а саме: прізвище, ім'я по-батькові відповідача зазначено як ОСОБА_3 замість ОСОБА_3 .

Враховуючи викладене та керуючись ст.ст. 209, 210, 219 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Відмовити у прийнятті до розгляду заяви заяви Директора Коломийського дитячого будинку-інтернату Денис М.Й. про виправлення описки, допущеної в тексті рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 10 липня 2014 року, ухваленого у цивільній справі за позовом Органу опіки та піклування Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації в інтересах малолітньої: ОСОБА_2 до ОСОБА_3, треті особи, що не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору: Служба у справах дітей Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Дарницький дитячий будинок-інтернат, Прокуратура Шевченківського району м.Києва, про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва через Шевченківський районний суд міста Києва протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

Дата ухвалення рішення28.12.2016
Оприлюднено03.01.2017
Номер документу63778910
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —761/7535/14-ц

Ухвала від 05.11.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 25.08.2021

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 10.09.2020

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 26.10.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 02.10.2018

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 09.06.2017

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 28.12.2016

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 27.01.2015

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

Ухвала від 31.03.2014

Цивільне

Шевченківський районний суд міста Києва

Савицький О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні