Ухвала
від 29.12.2016 по справі 200/22126/16-ц
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа №200/22128/16-ц

Провадження №2/200/5072/16

У Х В А Л А

28 грудня 2016 року суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська Шевцова Т.В., ознайомившись з позовною заявою Товариства з обмеженою відповідальністю Повалівка до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про визнання договору про переведення боргових зобов'язань укладеним, визнання відповідача новим боржником, припинення іпотечного договору, припинення договору про відступлення права вимоги за іпотечним договором, -

В С Т А Н О В И Л А:

Позивач звернувся до Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська з вищезазначеною позовною заявою.

Відповідно до ст.119 ЦПК України позовна заява подається в письмовій формі. Позовна заява повинна містити: 1) найменування суду, до якого подається заява; 2) ім'я (найменування) позивача і відповідача, а також ім'я представника позивача, якщо позовна заява подається представником, їх місце проживання (перебування) або місцезнаходження, поштовий індекс, номери засобів зв'язку, якщо такі відомі; 3) зміст позовних вимог; 4) ціну позову щодо вимог майнового характеру; 5) виклад обставин, якими позивач обґрунтовує свої вимоги; 6) зазначення доказів, що підтверджують кожну обставину, наявність підстав для звільнення від доказування; 7) перелік документів, що додаються до заяви. Позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її подання. Позовна заява повинна відповідати іншим вимогам, встановленим законом. До позовної заяви додається документ, що підтверджує сплату судового збору.

Відповідно до ст.4 Закону України Про судовий збір , за вимоги юридичної особи немайнового характеру справляється судовий збір у розмірі 1 мінімальної заробітної плати, а відповідно до ст.6 цього Закону - судовий збір справляється за кожну вимогу окремо.

Позивачем докази сплати судового збору не представлені, у зв'язку з чим позовну заяву слід залишити без руху.

Окрім того, зміст позовних вимог не конкретизований, позивачу щодо кожного пункту позовних вимог необхідно вказати найменування сторін правочину, а не їх процесуальний статус у справі, зазначити дати укладення договорів, а також вказати предмет іпотечного договору, виклавши це в уточненій позовній заяві, яку необхідно подати до канцелярії суду у кількості сторін по справі.

Відповідно до ч.1 ст.121 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подану без додержання вимог, викладених у статті 119 цього Кодексу, постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків.

На підставі викладеного, керуючись ст.121 ЦПК України ,-

У Х В А Л И Л А:

Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Повалівка до ОСОБА_1, ОСОБА_2 про визнання договору про переведення боргових зобов'язань укладеним, визнання відповідача новим боржником, припинення іпотечного договору, припинення договору про відступлення права вимоги за іпотечним договором - залишити без руху.

Запропонувати позивачу у триденний строк з дня отримання копії ухвали про залишення позову без руху подати до канцелярії суду: докази сплати судового збору (оригінал квитанцій ) в розмірі 5512 грн.; уточнену позовну заяву у кількості сторін по справі, у якій щодо кожного пункту позовних вимог необхідно вказати найменування сторін правочину, а не їх процесуальний статус у справі, зазначити дати укладення договорів, а також вказати предмет іпотечного договору.

Роз'яснити позивачу, що у випадку невиконання вимог суду позовна заява буде вважатися неподаною і повернута позивачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення29.12.2016
Оприлюднено03.01.2017
Номер документу63793911
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —200/22126/16-ц

Рішення від 11.10.2018

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Шевцова Т. В.

Ухвала від 29.12.2016

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Шевцова Т. В.

Ухвала від 29.12.2016

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Шевцова Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні