Ухвала
від 05.01.2017 по справі 525/6/17
ВЕЛИКОБАГАЧАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 525/6/17

Провадження №2/525/109/2017

У Х В А Л А

05.01.2017 року сел. ОСОБА_1

Суддя Великобагачанського районного суду Полтавської області Хоролець В.В., розглянувши позовну заяву ОСОБА_2 до Великобагачанської селищної ради Полтавської області, третя особа Відділ Держгеокадастру у Великобагачанському районі та ОСОБА_3 про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за заповітом, -

в с т а н о в и в:

Позивач ОСОБА_2 звернувся до Великобагачанського районного суду Полтавської області з позовом до Великобагачанської селищної ради Полтавської області, третя особа Відділ Держгеокадастру у Великобагачанському районі та ОСОБА_3 про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за заповітом (позовна заява направлена до суду засобами поштового зв'язку 30.12.2016 року, про що мається відповідна відмітка вузла зв'язку, відповідно, судовий збір позивачем сплачений за ставками, що діяли на час звернення позивача до суду).

Позовна заява подана за місцем знаходження нерухомого майна і підсудна у відповідності до ст.114 ЦПК України Великобагачанському районному суду Полтавської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 119-120 ЦПК України, отже є передбачені законом підстави для відкриття провадження по справі.

З урахуванням обставин, викладених в позовній заяві, що підлягають з'ясуванню, суддя не вбачає підстав для призначення по справі попереднього судового засідання.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст.122,156 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до Великобагачанської селищної ради Полтавської області, третя особа Відділ Держгеокадастру у Великобагачанському районі та ОСОБА_3 про визнання права власності на земельні ділянки в порядку спадкування за заповітом.

2. Судовий розгляд по справі призначити на 08 год.30 хв. 31 січня 2017 року.

3. Направити сторонам та третім особам судові повістки про виклик в судове засідання у відповідності до вимог ст.75 ЦПК України.

4. Направити всім особам, які беруть участь у справі копію ухвали, а також відповідачу та третім особам копію позовної заяви разом з копіями доданих до неї документів, надавши їм строк для подання письмових пояснень (можливих заперечень) щодо позову (при їх наявності) з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються, до 30.01.2017 року.

5. Роз'яснити сторонам, що у відповідності до ст.131 ЦПК України сторони зобов'язані подати свої докази до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті. Докази, подані з порушенням вище вказаних вимог, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано не своєчасно з поважних причин.

6. Зробити запит до приватного нотаріуса Великобагачанського районного нотаріального округу ОСОБА_4 про те, хто прийняв спадщину (відмовився від прийняття спадщини) після смерті 18.05.2016 року ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1, останнім постійним місцем проживання якої було сел. Велика Багачка Полтавської області та чи надходили претензії кредиторів.

7. Зробити запит до органу нотаріату про надання Інформаційної довідки з Реєстру заповітів щодо наявності (відсутності) заповіту ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1

8. Зробити витяг з Реєстру прав власності на нерухоме майно щодо житлового будинку №53 з надвірними будівлями, що розташований по вулиці Гірська (колишня Воровського) в селищі Велика Багачка Полтавської області.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності, в інший її частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудВеликобагачанський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення05.01.2017
Оприлюднено12.01.2017
Номер документу63929849
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —525/6/17

Рішення від 31.01.2017

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

Ухвала від 05.01.2017

Цивільне

Великобагачанський районний суд Полтавської області

Хоролець В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні