Ухвала
від 10.01.2017 по справі 529/9/17
ДИКАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 529/9/17

Номер рядка звіту 46

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

10 січня 2017 рокусмт Диканька

Суддя Диканського районного суду Гвоздик А. Є., розглянувши матеріали позовної заяви Водянобалківської сільської ради Диканського району Полтавської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оренду земельних ділянок,

ВСТАНОВИВ :

Даний позов підсудний Диканському районному суду. Позовна заява складена у відповідності до положень ст. 119 ЦПК України. Підстав для її повернення позивачу чи залишення без руху немає.

За таких обставин маються підстави для відкриття провадження по справі і справа може бути призначена до розгляду в попередньому судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст. 122 ч.4 ЦПК України , -

УХВАЛИВ :

Поданий позов Водянобалківської сільської ради Диканського району Полтавської області до ОСОБА_1 про стягнення заборгованості за оренду земельних ділянок прийняти до провадження Диканського районного суду Полтавської області та відкрити провадження в справі.

Призначити дану цивільну справу до розгляду в попередньому судовому засіданні на 19 січня 2017 р. о 13:30. в приміщенні Диканського районного суду та викликати в судове засідання сторони по справі та третіх осіб .

Роз'яснити відповідачу, що він має право заперечувати проти позову, посилаючись на незаконність вимог, надавати суду письмові заперечення на позовну заяву з обов'язковою вказівкою на докази, що спростовують позов, його необґрунтованість, відсутність права на позов, наявність перешкод для відкриття провадження у справі, право відповідача на подачу до суду зустрічного позову до або під час попереднього судового засідання.

Копії ухвали про відкриття провадження у справі надіслати для ознайомлення позивачу, відповідачу та третім особам, відповідачу, крім того, надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів, а третім особам копію позовної заяви.

Суддя:ОСОБА_2

СудДиканський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення10.01.2017
Оприлюднено17.01.2017
Номер документу64010890
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —529/9/17

Рішення від 23.02.2017

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Гвоздик А. Є.

Ухвала від 19.01.2017

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Гвоздик А. Є.

Ухвала від 10.01.2017

Цивільне

Диканський районний суд Полтавської області

Гвоздик А. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні