Ухвала
від 18.01.2017 по справі 485/1631/16-ц
СНІГУРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/485/30/17

У Х В А Л А

про призначення судового розгляду

18 січня 2017 року Снігурівський районний суд Миколаївської області

у складі: головуючого судді Кішковської З.А.,

секретар судового засідання Забаровська С.А..,

за участю: представника позивачки ОСОБА_1,

відповідачки ОСОБА_2, представника відповідачки ОСОБА_3,

розглянувши у попередньому судовому засіданні матеріали позовної заяви ОСОБА_4 в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_5, ОСОБА_6 до ОСОБА_2, третя особа Снігурівська державна нотаріальна контора Миколаївської області про визнання частково недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом та визнання права власності на частину спадкового майна,

встановив:

20 грудня 2016 року ОСОБА_4 звернулася до суду в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_5, ОСОБА_6 з позовом до ОСОБА_2, третя особа Снігурівська державна нотаріальна контора Миколаївської області про визнання частково недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом після смерті ОСОБА_7 та визнання права власності на частину спадкового майна, вказавши на порушення спадкових прав.

Провадження у справі відкрито ухвалою судді 23 грудня 2016 року.

Під час попереднього судового засідання представник позивачки позовні вимоги підтримала і вказала, що до судового розгляду спір між сторонами не врегульований. Відповідачка та її представник вказали, що позовні вимоги визнають частково.

Суд уточнив позовні вимоги, заперечення проти позову, вирішив питання про склад осіб, які братимуть участь у справі, визначив факти, які необхідно встановити для вирішення спору та які з них підлягають доказуванню, з"ясував які докази подані для обґрунтування доводів позивачкою. Стороною відповідачки докази не подані.

Суд визнав обґрунтованим клопотання сторони позивачки про витребування актових записів про народження ОСОБА_5, ОСОБА_6, інформації від банківської установи про розпорядження відповідачкою успадкованими грошовими вкладами, з даними про валютний курс грошової одиниці США станом на час надання відповіді на запит суду.

За закінчення підготовки справи до розгляду, вона пілягає призначенню у судове засідання.

Керуючись ст.ст.130, 156 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Цивільну справу за позовом ОСОБА_4 в інтересах неповнолітніх дітей ОСОБА_5, ОСОБА_6 до ОСОБА_2, третя особа Снігурівська державна нотаріальна контора Миколаївської області про визнання частково недійсним свідоцтва про право на спадщину за законом та визнання права власності на частину спадкового майна, призначити до судового розгляду на 11 годину 26 січня 2017 року в приміщенні суду, судова зала №4.

В судове засідання викликати сторони, третю особу.

Витребувати з відділу ДРАЦС актові записи про народження ОСОБА_5, ОСОБА_6; витребувати з ТВБВ №10014/094 філії - Миколаївського обласного управління АТ "Ощадбанк" дані про розпорядження ОСОБА_2 вкладами, оформленими на ім"я ОСОБА_7 та інформацію про валютний курс грошової одиниці США станом на час надання відповіді на запит суду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

СудСнігурівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення18.01.2017
Оприлюднено23.01.2017
Номер документу64137041
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —485/1631/16-ц

Рішення від 26.01.2017

Цивільне

Снігурівський районний суд Миколаївської області

Кішковська З. А.

Рішення від 26.01.2017

Цивільне

Снігурівський районний суд Миколаївської області

Кішковська З. А.

Ухвала від 18.01.2017

Цивільне

Снігурівський районний суд Миколаївської області

Кішковська З. А.

Ухвала від 23.12.2016

Цивільне

Снігурівський районний суд Миколаївської області

Кішковська З. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні