Ухвала
від 22.12.2016 по справі 819/1370/16
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

Справа № 819/1370/16

22 грудня 2016 року м.Тернопіль

Суддя Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І., розглянувши заяву Бережанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини про розстрочення виконання судового рішення від 16 листопада 2016 року у справі за позовною заявою Першого заступника керівника Теребовлянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Бережанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до Бережанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини про відшкодування витрат по виплаті та доставці пенсій, -

ВСТАНОВИВ:

На розгляді Тернопільського окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа за позовною заявою Першого заступника керівника Теребовлянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Бережанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до Бережанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини про відшкодування витрат по виплаті та доставці пенсій

22 грудня 2016 року на адресу суду надійшла заява від Бережанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини про розстрочення виконання постанови Тернопільського окружного адміністративного суду від 16 листопада 2016 року .

У відповідності до ст.263 Кодексу адміністративного судочинства України, за наявності обставин, що ускладнюють виконання судового рішення (відсутність коштів на рахунку, відсутність присудженого майна в натурі, стихійне лихо тощо), державний виконавець може звернутися до адміністративного суду першої інстанції, незалежно від того, суд якої інстанції видав виконавчий лист, із поданням, а особа, яка бере участь у справі, та сторона виконавчого провадження - із заявою про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення. Питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення може бути розглянуто також за ініціативою суду.

Суд розглядає питання про відстрочення або розстрочення виконання, зміну чи встановлення способу і порядку виконання судового рішення в десятиденний строк у судовому засіданні з повідомленням державного виконавця або сторони виконавчого провадження, що звернулися із поданням (заявою), та осіб, які беруть участь у справі, та у виняткових випадках може відстрочити або розстрочити виконання, змінити чи встановити спосіб і порядок виконання рішення. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

Керуючись ст. 263, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

УХВАЛИВ:

Розгляд заяви про розстрочення виконання судового рішення від 11 16 листопада 2016 року у справі за адміністративним позовом Першого заступника керівника Теребовлянської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі Бережанського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області до Бережанської міжрайонної державної лабораторії ветеринарної медицини про відшкодування витрат по виплаті та доставці пенсій призначити до судового розгляду на 17 січня 2017 року 0 15 год 30 хв. у приміщенні Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою: м. Тернопіль, вул. Князя Острозького,20.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя                                                                                Ходачкевич Н.І.

копія вірна

Суддя                                                                                                    Ходачкевич Н.І.

СудТернопільський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення22.12.2016
Оприлюднено26.01.2017
Номер документу64227812
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/1370/16

Ухвала від 03.11.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Ухвала від 17.01.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Ухвала від 22.12.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

Постанова від 16.11.2016

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Ходачкевич Н.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні