Ухвала
від 31.01.2017 по справі 325/126/17
ПРИАЗОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

№ 2-А/325/4/2017

325/126/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

31 січня 2017 року смт. Приазовське

Суддя Приазовського районного суду Запорізької області Пантилус О.П., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Приазовському районі Запорізької області про визнання протиправними дії управління Пенсійного фонду України (УПФУ) в Приазовському районі Запорізької області та зобов'язання здійснити перерахунок довічного грошового утримання судді у відставці,

ВСТАНОВИЛА:

30 січня 2017 року позивач звернувся до суду з адміністративним позовом, в якому просить визнати протиправними дії УПФУ в Приазовському районі Запорізької області щодо відмови в проведення перерахунку щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці ОСОБА_1 та зобов'язати відповідача здійснити перерахунок довічного грошового утримання судді у відставці у розмірі 88 відсотків грошового утримання судді.

Позовні вимоги заявлені у строк, установлений законом, з додержанням вимог ст.ст. 104 - 106 КАС України, підлягають розгляду в Приазовському районному суді Запорізької області в порядку адміністративного судочинства.

Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду, або відмови у відкритті провадження у справі немає.

Керуючись ст.ст. 18, 19, 99, 107, 183-2 КАС України, суддя

УХВАЛИЛА:

1.Відкрити скорочене провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до управління Пенсійного фонду України в Приазовському районі Запорізької області про визнання протиправними дії управління Пенсійного фонду України в Приазовському районі Запорізької області та зобов'язання здійснити перерахунок довічного грошового утримання судді у відставці.

2. Відповідачу у десятиденний строк з дня одержання ухвали про відкриття скороченого провадження та копій документів надати безпосередньо до канцелярії суду письмові заперечення проти позову та необхідні документи або заяву про визнання позову.

3. Справа буде розглянута суддею Пантилус О.П., одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

4. Особам, які беруть участь у справі, невідкладно надіслати копію ухвали про відкриття скороченого провадження разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені ст.ст. 49, 51 КАС України.

5. Відповідачу надіслати копію адміністративного позову з копіями доданих до нього документів.

6. Роз'яснити відповідачу, що справа буде розглянута у порядку скороченого провадження відповідно до ст. 183-2 КАС України: 1) не пізніше наступного дня з дня надходження до суду заяви відповідача про визнання позову; 2) не пізніше трьох днів з дня закінчення десятиденного строку для подання відповідачем заперечень на позов, якщо до суду не було подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 3) не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, передбаченого частиною третьою цієї статті, до суду не надійшло заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається судом за місцезнаходженням відповідача; 4) не пізніше п'яти днів з дня подання відповідачем заперечення проти позову.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Приазовський районний суд у встановлений законом строк, лише щодо недотримання правил підсудності, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Пантилус

СудПриазовський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення31.01.2017
Оприлюднено02.02.2017
Номер документу64391022
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —325/126/17

Постанова від 07.02.2017

Адміністративне

Приазовський районний суд Запорізької області

Пантилус О. П.

Ухвала від 31.01.2017

Адміністративне

Приазовський районний суд Запорізької області

Пантилус О. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні