Ухвала
від 01.02.2017 по справі 814/453/16
ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ОДЕСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

01 лютого 2017 р. Справа № 814/453/16

Категорія: 10.2.4 Головуючий в 1 інстанції: Марич Є. В.

Колегія суддів Одеського апеляційного адміністративного суду

у складі:

головуючого - Лук'янчук О.В.

суддів - Градовського Ю.М.,

- Кравченка К. В.

розглянувши у порядку письмового провадження в місті Одесі заяву Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва про виправлення описки в ухвалі Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року у справі за поданням Інгульського відділу державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, заінтересована особа Чорноморський національний університет імені Петра Могили про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва до Південної академії підвищення кваліфікації кадрів Міністерства промислової політики України про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И Л А:

Інгульський відділ державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області звернувся до суду з поданням про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва до Південної академії підвищення кваліфікації кадрів Міністерства промислової політики України.

Ухвалою Миколаївського окружного адміністративного суду від 30 серпня 2016 року відмовлено у задоволенні подання Інгульського відділу державної виконавчої служби м. Миколаїв Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області про заміну боржника на правонаступника - Чорноморський державний університет імені Петра Могили.

Ухвалою Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року апеляційну скаргу Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва - задоволено, ухвалу Миколаївського окружного адміністративного суду від 30 серпня 2016 року - скасовано. Замінено сторону виконавчого провадження у справі № 814/453/16, а саме боржника Південну академію підвищення кваліфікації кадрів Міністерства промислової політики України на Чорноморський національний університет імені Петра Могили.

28 листопада 2016 року до Одеського апеляційного адміністративного суду надійшла заява Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва про виправлення описки в ухвалі Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року, у якій зазначено, що в мотивувальній та резолютивній частинах ухвали суду допущена описка, а саме вказано помилково заявником - Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі, м. Миколаєва, замість вірного Інгульський відділ державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Відповідно до приписів ч.2 ст.169 КАС України, суд апеляційної інстанції може вирішити питання про внесення виправлень в порядку письмового провадження.

Враховуючи зазначене, колегія суддів дійшла до висновку про можливість розгляду питання про виправлення описки в порядку письмового провадження.

Дослідивши подану заяву, матеріали адміністративної справи, суд апеляційної інстанції виходить з наступного.

Відповідно до ч. 1ст. 169 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущенні в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки, незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Дослідивши зміст ухвали Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року, колегія суддів вважає, що помилково зазначено заявника Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва, замість вірного заявника Інгульський відділ державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області .

Таким чином колегія суддів вважає, що при прийнятті ухвали Одеським апеляційним адміністративним судом було допущено описку, а тому, в даному випадку, заява Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва обґрунтована та така, що підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 169, 197, 205, 206, 254 КАС України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А:

Заяву Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва про виправлення описки в ухвалі Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року задовольнити .

Виправити описку, допущену в ухвалі Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року у справі за поданням Інгульського відділу державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області, заінтересована особа Чорноморський національний університет імені Петра Могили про заміну сторони виконавчого провадження у справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Ленінському районі м. Миколаєва до Південної академії підвищення кваліфікації кадрів Міністерства промислової політики України про стягнення заборгованості.

Вважати вірним у мотивувальній та у абзаці 2 резолютивній частинах ухвали Одеського апеляційного адміністративного суду від 09 листопада 2016 року подання Інгульського відділу державної виконавчої служби м. Миколаєва Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області .

Ухвала апеляційного суду набирає законної сили через п'ять днів після направлення їх копій особам, які беруть участь у справі, але може бути оскаржена в касаційному порядку до Вищого Адміністративного Суду України протягом двадцяти днів після набрання законної сили судовим рішенням суду апеляційної інстанції.

Головуюча суддя: О.В. Лук'янчук

Суддя: Ю.М. Градовський

Суддя: К. В. Кравченко

СудОдеський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.02.2017
Оприлюднено06.02.2017
Номер документу64435613
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —814/453/16

Ухвала від 01.02.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 17.01.2017

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 09.11.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 27.10.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 27.10.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 03.10.2016

Адміністративне

Одеський апеляційний адміністративний суд

Лук'янчук О.В.

Ухвала від 30.08.2016

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Марич Є. В.

Ухвала від 23.08.2016

Адміністративне

Миколаївський окружний адміністративний суд

Марич Є. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні