Ухвала
від 31.01.2017 по справі 811/2631/13-а,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- У Х В А Л А

про залишення заяви без руху

31 січня 2017 року Справа № 811/2631/13-а,

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Жук Р.В., ознайомившись із заявою і доданими до неї матеріалами

заявникаКропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області до заінтересована особаКорпорації Мегакомплекс Подільський відділ державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області прозаміну сторони виконавчого провадження, - В С Т А Н О В И В :

Кропивницьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області звернулась до Кіровоградського окружного адміністративного суду з заявою про заміну сторони виконавчого провадження по справі №811/2631/13-а.

Заяву було передано на розгляд судді Кіровоградського окружного адміністративного суду Жуку Р.В.

Відповідно до ч.3 ст.6 КАС України, суб'єкти владних повноважень мають право звернутися до адміністративного суду у випадках, передбачених Конституцією та законами України.

Кодексом адміністративного судочинства України не врегульовано питання щодо прийняття до розгляду заяв про заміну сторони виконавчого провадження, що надходять до суду, а тому суд вважає за можливим застосувати аналогію закону.

Відповідно до п.3 ч.1 ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Згідно з ч. 3 ст. 106 КАС України, суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Як вбачається з доданих до заяви матеріалів Кропивницьке ОУПФ Кіровоградської області не надало докази надіслання відповідачу і ДВС копії заяви про заміну сторони виконавчого провадження та доданих до неї документів.

Відповідно до ч.4 ст.106 КАС України позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її підписання.

Згідно ч.5 ст.106 КАС України якщо позовна заява подається представником, то у ній зазначаються ім'я представника, його поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти, якщо такі є. Одночасно з позовною заявою подається довіреність чи інший документ, що підтверджує повноваження представника.

Із позовної заяви вбачається, що вона підписана та подана начальником управління ОСОБА_1, проте до позовної заяви не долучено доказів повноваження особи, що підписала позовну заяву.

Відповідно до ч. 1 ст. 108 КАС України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених ст. 106 Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

Зважаючи на викладене, суд вважає за необхідне дану заяву залишити без руху та встановити строк для виправлення існуючих недоліків в заяві, шляхом надання суду належних доказів вручення або надіслання відповідачу та заінтересованій особі копії заяви та доданих до неї документів, а також, доказів повноваження особи, що підписала заяву.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.106-108, 160, 165 КАС України, суддя,-

У Х В А Л И В:

1.Заяву - залишити без руху.

2.Встановити заявнику строк для усунення недоліків зазначених в мотивувальній частині ухвали в межах п'яти днів з дня отримання ним ухвали суду.

3.Роз'яснити позивачу, що в разі невиконання зазначених вимог заява буде вважатися неподаною та повернута заявнику.

Ухвала суду може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд шляхом подання в 5-денний строк з дня її проголошення, а у разі постановлення ухвали у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, - протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали, апеляційної скарги, з одночасним направленням її копії до суду апеляційної інстанції.

Суддя Р.В. Жук

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.01.2017
Оприлюднено07.02.2017
Номер документу64502214
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/2631/13-а,

Ухвала від 16.03.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 07.03.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 13.02.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 31.01.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні