Ухвала
від 13.02.2017 по справі 811/2631/13-а,
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- У Х В А Л А

про повернення заяви

13 лютого 2017 року Справа № 811/2631/13-а,

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Жук Р.В., ознайомившись із заявою і доданими до неї матеріалами

заявникаКропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області до заінтересована особаКорпорації "Мегакомплекс" Подільський відділ державної виконавчої служби міста Кропивницький Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області прозаміну сторони виконавчого провадження, - В С Т А Н О В И В :

Постановою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 04 вересня 2013 року адміністративний позов управління пенсійного фонду України в м.Кіровограді до Корпорації "Мегакомплекс" про стягнення заборгованості у розмірі 2560,32 грн. - задоволено.

Вказаною постановою стягнуто з Корпорації "Мегакомплекс" зазначену заборгованість на користь управління пенсійного фонду України в м.Кіровограді.

27 вересня 2013 року на виконання постанови суду видано виконавчий лист по справі.

30 січня 2017 року до Кіровоградського окружного адміністративного суду надійшла заява Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №811/2631/13-а.

Ухвалою Кіровоградського окружного адміністративного суду від 31 січня 2017 року заяву Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області залишено без руху та надано строк для усунення недоліків протягом п'яти днів з моменту отримання копії ухвали.

Так, відповідно до ухвали суду від 31 січня 2017 року заявника зобов'язано надати суду на виконання вимог ч. 3, 4 ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України доказ надіслання відповідачеві та третім особам копії заяви та доданих до неї документів та належний доказ на посвідчення повноважень особи, що підписала позовну заяву (начальник управління ОСОБА_1).

Ухвалу про залишення заяви без руху отримано заявником 03 лютого 2017 року, що підтверджується відповідним штампом з відміткою про отримання на супровідному листі.

Суд враховує можливість направлення усунення недоліків засобами поштового зв'язку, а тому витримав розумний та достатній строк щодо їх надходження.

Станом на 13 лютого 2017 року вимоги ухвали від 31 січня 2017 року про залишення заяви без руху не виконані.

Докази звернення Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області до Кіровоградського окружного адміністративного суду з клопотанням про продовження строків усунення недоліків заяви, встановлених судом, відсутні.

Кодексом адміністративного судочинства України не врегульовано питання щодо повернення заяв про заміну сторони виконавчого провадження, що надходять до суду, а тому суд вважає за можливим застосувати в даному випадку аналогію закону.

Відповідно до пункту 1 частини третьої статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України позовна заява повертається позивачеві, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви, яку залишено без руху.

Згідно з частиною шостою статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Таким чином, повернення заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 108, 160, 165 КАС України, суд,-

У Х В А Л И В:

1.Заяву Кропивницького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі №811/2631/13-а - визнати неподаною та повернути заявнику.

2.Копію ухвали надіслати заявнику.

Роз'яснити заявнику, що повернення заяви не позбавляє його права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Кіровоградський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня отримання її копії шляхом подання апеляційної скарги. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Ухвала суду набирає законної сили в строк та в порядку, визначеному статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

Суддя Р.В. Жук

СудКіровоградський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.02.2017
Оприлюднено15.02.2017
Номер документу64708534
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —811/2631/13-а,

Ухвала від 16.03.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 07.03.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Г.М. Момонт

Ухвала від 13.02.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

Ухвала від 31.01.2017

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

Р.В. Жук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні