Ухвала
від 08.02.2017 по справі 823/115/17
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду адміністративної справи

08 лютого 2017 року справа № 823/115/17

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді – Каліновської А.В.,

при секретарі – Баклаженко Н.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом управління Пенсійного фонду України в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області до державного підприємства «Будівельник» про стягнення боргу на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся в Черкаський окружний адміністративний суд з вищезазначеним адміністративним позовом, в якому просить стягнути з державного підприємства «Будівельник» на користь управління Пенсійного фонду України в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області борг на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій за серпень 2015 року, з жовтня 2015 року по жовтень 2016 року на загальну суму 12827 грн. 78 коп.

Ухвалою судді Черкаського окружного адміністративного суду від 26 січня 2016 року відкрито провадження у справі.

Позивач, належним чином повідомлений про час, дату та місце розгляду справи, свого представника до суду не направив, подав до суду клопотання про розгляд справи за відсутності свого представника.

Відповідач в судове засідання не з'явився, явку свого представника не забезпечив, хоча належним чином повідомлений про час, дату та місце розгляду справи, надав суду клопотання про відкладення розгляду справи на іншу дату.

Частиною 1 статті 41 Кодексу адміністративного судочинства України (далі – КАС України) визначено, що у разі неявки у судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 128 Кодексу адміністративного судочинства України суд відкладає розгляд справи в разі неприбуття в судове засідання відповідача, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

Приймаючи до уваги, що відповідач в судове засідання не з'явився та не направив до суду заяви про розгляд справи за його відсутності, однак враховуючи його клопотання відкладення розгляду справи суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 128, 150, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд адміністративної справи за позовом управління Пенсійного фонду України в Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області до державного підприємства «Будівельник» про стягнення боргу на покриття фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій до 09 год. 00 хв. 22 лютого 2017 року, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі, у разі неможливості прибуття до суду з поважних причин, зобов'язані завчасно повідомити про це суд відповідно до вимог ч. 2 ст. 40 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Каліновська

Дата ухвалення рішення08.02.2017
Оприлюднено14.02.2017
Номер документу64620353
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/115/17

Ухвала від 27.07.2018

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Ухвала від 17.07.2018

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.В. Гаращенко

Постанова від 22.02.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Ухвала від 08.02.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

Ухвала від 26.01.2017

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

А.В. Каліновська

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні