Ухвала
від 15.02.2017 по справі 243/1064/17
СЛОВ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження номер 2/243/1023/2017

Єдиний унікальний номер 243/1064/17

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

15 лютого 2017 року м. Слов'янськ

Суддя Слов'янського міськрайонного суду Донецької області Мінаєв І.М., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Державного підприємства Український науково - дослідницький інститут машинобудування УкрНДІметалургмаш , про стягнення компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням терміну її виплати,-

В С Т А Н О В И В:

13 лютого 2017 року до Слов'янського міськрайонного суду надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Державного підприємства Український науково - дослідницький інститут машинобудування УкрНДІметалургмаш , про стягнення компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням терміну її виплати.

Розглянувши позовну заяву та додані до неї документи, вважаю, що зазначена позовна заява подана з порушенням вимог ст.ст. 119-120 ЦПК України, у відповідності до яких позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її подання та, у справах з трудових правовідносин, додається копія позовної заяви для відповідача.

Процесуальне законодавство не передбачає обов'язкової форми (шаблону) позовної заяви. Однак закон встановлює обов'язкові її реквізити. Від якості позовної заяви, юридично правильного змісту позовних вимог, зазначення способу судового захисту залежить швидкий і ефективний розгляд справи.

Позовна заява повинна бути підписана особою, яка її подає. Необхідність даного реквізиту пояснюється тим, що розгляд анонімних позовних заяв не допускається. Зазначення ж часу подання свідчить про пред'явлення позову в межах строків позовної давності і забезпечує своєчасний розгляд.

Позовна заява не містить підпису позивача із зазначенням дати її складення та відсутня копія позовної заяви для відповідача.

Відповідно до ст. 121 ЦПК України позовна заява, подана без додержання вимог, викладених у статтях 119 і 120 ЦПК України підлягає залишенню без руху з наданням строку для усунення недоліків.

У зв'язку з викладеним, позивачу необхідно в строк не більше п'яти днів з дня отримання даної ухвали, усунути зазначені недоліки позовної заяви, а саме: належним чином оформити позовну заяву шляхом підписання та зазначення дати її складання, а також додати копію позовної заяви для відповідача.

Керуючись ст.119, 120, 121 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Державного підприємства Український науково - дослідницький інститут машинобудування УкрНДІметалургмаш , про стягнення компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням терміну її виплати - залишити без руху.

Роз'яснити позивачу, що йому необхідно в 5-денний строк з дня отримання копії цієї ухвали усунути зазначені недоліки позовної заяви, а саме: надати належним чином оформити позовну заяву шляхом підписання та зазначення дати її складання, а також додати копію позовної заяви для відповідача.

Роз'яснити, що інакше заява буде вважатися неподаною та повернута позивачеві.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Слов'янського міськрайонного суду ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення15.02.2017
Оприлюднено17.02.2017
Номер документу64731776
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням терміну її виплати

Судовий реєстр по справі —243/1064/17

Ухвала від 20.03.2017

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

Рішення від 20.03.2017

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

Ухвала від 28.02.2017

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

Ухвала від 15.02.2017

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Мінаєв І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні