Ухвала
від 17.02.2017 по справі 325/233/17
ПРИАЗОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 2-а/325/7/2017

325/233/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження у справі

17 лютого 2017 року смт. Приазовське

Суддя Приазовського районного суду Запорізької області Васильцова Г.А., розглянувши матеріали адміністративного позову

ОСОБА_1 до УПФУ в Приазовському районі про визнання дій протиправними та зобов'язання нарахувати та виплатити недоплачене довічне грошове утримання судді у відставці

В С Т А Н О В И В:

16 лютого 2017 року позивач звернувся до суду з адміністративним позовом, в якому просить визнати протиправними дії УПФУ у Приазовському районі Запорізької області щодо відмови у проведенні перерахунку щомісячного довічного грошового утримання судді у відставці, відповідно до п. 3 ст. 138 Закону України Про судоустрій та статус суддів від 07.07.2010 року; зобов'язати УПФУ у Приазовському районі Запорізької області здійснити перерахунок довічного грошового утримання судді у відставці, відповідно до п. 3 ст. 138 Закону України Про судоустрій та статус суддів від 07.07.2010 року у розмірі 90 відсотків грошового утримання судді, з якого було сплачено єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, який працює на відповідній посаді, на підставі довідки ТУ ДСА України в Запорізькій області № 08-03/1119 від 05.12.2016 року, починаючи з 01 грудня 2016 року з урахуванням різниці, яка була виплачена без обмеження граничного розміру щомісячного грошового утримання та із здійсненням перерахунку щомісячного грошового утримання у разі зміни грошового утриманні судді, який працює на відповідній посаді; стягнути з відповідача на її користь сплачений судовий збір у розмірі 640 грн..

Позовна заява підлягає розгляду в Приазовському районному суді, подана з додержанням вимог ст.ст. 104 - 106 КАС України і підстав для відмови у відкритті провадження у справі не має.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, встановлено документи, які необхідно витребувати.

На підставі викладеного, суд вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 104, 107, 110, 121 КАС України, суддя, -

У Х В А Л И Л А:

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до УПФУ в Приазовському районі про визнання дій протиправними та зобов'язання нарахувати та виплатити недоплачене довічне грошове утримання судді у відставці.

Призначити судове засідання у справі на 09 годину 00 хвилин 28 лютого 2017 року в приміщенні Приазовського районного суду за адресою: вул. Пушкіна 5, селище Приазовське Запорізької області.

Справу розглянути суддею одноособово.

Зобов'язати сторони надати в судове засідання: всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

Особам, які беруть участь у справі, надіслати копію ухвали про відкриття провадження і призначення справи разом з інформацією про їхні процесуальні права та обов'язки.

Відповідачу надіслати копію адміністративного позову з копіями доданих до нього документів і запропонувати в строк до 28 лютого 2017 року подати письмові заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються.

Роз'яснити відповідачу , що відповідно до вимог п.5 ч.5 ст. 107 КАС України він зобов'язаний надати у визначений судом строк у разі заперечення проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Роз'яснити сторонам, що відповідно до ч. 4 ст. 122 КАС України, вони мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності. Якщо таке клопотання заявили всі особи, які беруть участь у справі, судовий розгляд справи здійснюється в прядку письмового провадження.

Ухвала може бути оскаржена до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Приазовський районний суд у встановлений законом строк, лише щодо недотримання правил підсудності, в іншій його частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г.А. Васильцова

СудПриазовський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення17.02.2017
Оприлюднено21.02.2017
Номер документу64778692
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —325/233/17

Постанова від 28.02.2017

Адміністративне

Приазовський районний суд Запорізької області

Васильцова Г. А.

Ухвала від 17.02.2017

Адміністративне

Приазовський районний суд Запорізької області

Васильцова Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні