Ухвала
від 17.02.2017 по справі 760/19132/16-ц
СОЛОМ'ЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

2-1127/17

760/19132/16-ц

солом`янський районний суд міста києва

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

17 лютого 2017 року Солом`янський районний суд м. Києва

в складі судді - Кицюк В.С.,

за участю секретаря Піддубняк І.О.,

представника позивача ОСОБА_1,

відповідача ОСОБА_2,

представника відповідача ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до ОСОБА_2, треті особи нотаріус П'ятої Київської державної нотаріальної контори Ковальчук Маріанна Вікторівна,Головне територіальне управління юстиції в м. Києві, про встановлення факту проживання однією сім'єю та визнання права власності на спадкове майно, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду із вищезазначеним позовом.

В судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про витребування доказів, з яким погодився і відповідач, і її представник.

Заслухавши сторони, суд приходить до наступного висновку.

Згідно ст. 137 ЦПК України у випадках, якщо у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов`язаний витребувати такі докази.

Докази, які вимагає суд, направляються до суду безпосередньо. Суд може також уповноважити заінтересовану особу, яка бере участь у справі, одержати доказ для представлення його суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який вимагає суд у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання запиту. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповаженими, винні особи несуть відповідальність встановлену законом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати суду докази (ст. 137 ЦПК України)

На підставі викладеного, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання - задовольнити .

Витребувати із П`ятої Київської державної нотаріальної контори належним чином засвідчені копії матеріалів спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_6, померлого ІНФОРМАЦІЯ_1.

Витребувати від Комунального підприємства "Екологія в Святошинському районі м. Києва" (код ЄДРПОУ 16281219, 03115, м. Київ, проспект Перемоги,97) евлкжним чином засвідчені копії документів щодо будівництва гаражного боксу НОМЕР_1 на автостоянці "Екологія-5" за адресою м. Київ, вул. Зодчих, 5, на якій підставі ОСОБА_6набув право власності на гаражний боксНОМЕР_1 на автостоянці "Екологія-5" за адресою м. Київ, вул. Зодчих, 5 та відомості про те, чи є станом на сьогоднішній день ОСОБА_6 власником гаражного боксу НОМЕР_1 на автостоянці "Екологія-5" за адресою м. Київ, вул. Зодчих, 5.

Витребувати від Гаражного автокооперативу "Енергія" (код ЄДРПОУ 22934693, 03056, м. Київ,вул. Борщагівська, 95) належним чином завірені копії документів, які засвідчують коли та на якій підставі ОСОБА_6 придбав гаражний бокс НОМЕР_2 площею 21,0 кв.м з погребом 4,0 кв.м.

Зазначені вище документи терміново направити на адресу суду (м. Київ, вул. П. Шутова, 1, судді Кицюк В.С.)

Також суд роз`яснює, що за неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність встановлену законом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати суду докази Ухвала оскарженню не підлягає.

Наступне судове засідання призначено на 29 травня 2017 року на 09.30 годину.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.С. Кицюк

Дата ухвалення рішення17.02.2017
Оприлюднено21.02.2017
Номер документу64793742
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту проживання однією сім'єю та визнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —760/19132/16-ц

Рішення від 01.06.2020

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кушнір С. І.

Ухвала від 17.02.2017

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кицюк В. С.

Ухвала від 22.11.2016

Цивільне

Солом'янський районний суд міста Києва

Кицюк В. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні