Ухвала
від 20.04.2011 по справі 2а-0870/2514/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

20 квітня 2011 року                               Справа № 2a-0870/2514/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Садовий Ігор Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Мелітопольської об'єднаної Державної податкової інспекції Запорізької області

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «Транс - Бізнес»

про: надання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу в розмірі 158618 грн. 14 коп.,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

18.04.2011 Мелітопольська об'єднана Державна податкова інспекція Запорізької області звернулася до Запорізького окружного адміністративного суду із позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю «Транс - Бізнес» про надання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу в розмірі 158618 грн. 14 коп.

За правилами ст.107 КАС України суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи належить позовну заяву розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС України спори за зверненням суб'єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України відносяться до юрисдикції адміністративних судів.

Спір виник із публічно – правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно із ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатися у порядку адміністративного судочинства.

Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС України позивачем дотриманий.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження в адміністративній справі №2а-0870/2514/11 за адміністративним позовом Мелітопольської об'єднаної Державної податкової інспекції Запорізької області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Транс - Бізнес» про надання дозволу на погашення усієї суми податкового боргу в розмірі 158618 грн. 14 коп.

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на 10 травня 2011 року , яке відбудеться за адресою: м.Запоріжжя, вул.Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 7, об 11:00 Справа розглядатиметься одноособово суддею Садовим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов'язати позивача надати: довіреність на представника, письмово надати нормативне та документальне обґрунтування (витяги із законодавства) заявлених вимог; особисті картки відповідача, докази вжиття заходів по погашенню податкового боргу відповідно до Податкового кодексу України, докази узгодження щодо спірної суми; докази направлення (вручення) відповідачу рішень, на підставі яких нарахована заборгованість; розрахунок податкового боргу на час розгляду справи та документи, на підставі яких він нарахований; відомості про реквізити для стягнення; довідку про стан заборгованості на час розгляду справи; належно засвідчені копії витребуваних документів, оригінали – для огляду та інші документи, які можуть бути використані як докази під час розгляду справи.

4.Запропонувати відповідачу надати: правоустановчі документи (Статут, свідоцтво про державну реєстрацію, довідку статуправління тощо); довіреність на представника; у разі невизнання адміністративного позову надати до 06.05.2011 письмові заперечення на позов та документи на обґрунтування заперечень; при незгоді з розрахунком позивача надати контррозрахунок; докази сплати податкової заборгованості у повному обсязі або частково по кожному податку; докази оскарження рішень, на підставі яких нарахована заборгованість (якщо таке мало місце); належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

5.Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

6.В судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі. Явку сторін у судове засідання визнати обов'язковою.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                   І.В.Садовий

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення20.04.2011
Оприлюднено10.03.2017
Номер документу65136586
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-0870/2514/11

Ухвала від 20.04.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Постанова від 19.05.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні