Ухвала
від 27.07.2011 по справі 2а-0870/5992/11
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

27 липня 2011 року Справа № 2а-0870/5992/11

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Садовий Ігор Вікторович, перевіривши матеріали адміністративного позову

за позовною заявою: Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою відповідальністю Акма консалтінг групп

про: припинення юридичної особи,

та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

27.07.2011 Державна податкова інспекція у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя звернулася до Запорізького окружного адміністративного суду з позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Акма консалтінг групп про припинення юридичної особи.

Відповідно до п.5 ч.2 ст.17 КАС України юрисдикція адміністративних судів поширюється на спори за зверненням суб'єкта владних повноважень у випадках, встановлених Конституцією та законами України.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно ст.17 КАС України належить до юрисдикції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства і відповідно до ч.2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам

За правилами п.3 ч.1 ст.183-2 КАС України справи щодо припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичних осіб чи фізичних осіб - підприємців у випадках, передбачених законом, розглядаються судом в порядку скороченого провадження.

Згідно ч.4 ст.183-2 КАС України у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

Судом встановлено, що позивачем недостатньо повідомлені обставини для розгляду справи в порядку письмового провадження.

Строк звернення до суду, визначений ст.99 КАС України позивачем дотриманий.

Підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду матеріалів позовної заяви, суд дійшов висновку про необхідність закінчення підготовчого провадження, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 183-2 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у справі №2а-0870/5992/11 за адміністративним позовом Державної податкової інспекції у Орджонікідзевському районі м.Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю Акма консалтінг групп про припинення юридичної особи.

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на < Дата попереднього судового засідання (дата) (АДМ) > 10 серпня 2011 року , яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в в залі судових засідань № 7, о 09:30 . Справа розглядатиметься одноособово суддею Садовим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов'язати позивача надати: довіреність на представника; нормативне обґрунтування позовних вимог (витяги із законодавства); всі документи, зазначені у позові; витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо юридичної адреси відповідача; довідку про наявність (відсутність) податкового боргу на день розгляду справи в суді; відомості про засновників та їх місцепроживання; довідку про останню звітність відповідача; належно засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу.

4.Запропонувати відповідачу надати: свідоцтво про державну реєстрацію; довіреність на представника; у разі невизнання адміністративного позову надати до 09.08.2011 письмові заперечення на позов та документи на обґрунтування заперечень; докази надання податкової звітності до податкового органу або пояснення про причини її ненадання; належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

5.Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

6.В судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі та засновників підприємства відповідача:

- ОСОБА_1 Вікторовича:АДРЕСА_1, 69071;

- ОСОБА_2: АДРЕСА_2, 69071;

- ОСОБА_3: бул.ЦентральнийАДРЕСА_3, м.Запоріжжя, 69000.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.В.Садовий

Дата ухвалення рішення27.07.2011
Оприлюднено10.03.2017
Номер документу65193674
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної особи, та виконання вимог ст.ст. 105, 106 КАС України

Судовий реєстр по справі —2а-0870/5992/11

Ухвала від 27.07.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Постанова від 10.08.2011

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні