Ухвала
від 23.03.2017 по справі 906/247/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

Господарський суд

Житомирської області



10002, м. Житомир, майдан Путятинський, 3/65, тел. (0412) 48-16-20,

E-mail: inbox@zt.arbitr.gov.ua, http://zt.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

про прийняття до розгляду заяви про порушення справи про банкрутство

"23" березня 2017 р. Справа № 906/247/17.

Господарський суд Житомирської області у складі судді Лозинської І. В. розглянувши за заявою ініціюючих кредиторів Спільного малого підприємства "СЕВІ" (м. Житомир) та Приватного підприємства "Агротехазот" (м.Житомир)

до боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область)

про порушення провадження у справі про банкрутство

21.03.2017 до господарського суду Житомирської області надійшла спільна заява ініціюючих кредиторів Спільного малого підприємства "СЕВІ" (м. Житомир) та Приватного підприємства "Агротехазот" (м. Житомир) про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область) за ст. ст. 10, 11, 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі - Закон про банкрутство) та з підстав, як вказують заявники, наявності у них до боржника безспірних вимог, які становлять більше трьохсот мінімальних розмірів заробітної плати і які не були задоволені боржником протягом трьох місяців після встановленого законом для їх погашення строку.

Згідно з ч. 1 ст. 12 Закону про банкрутство у разі відсутності підстав для відмови у прийнятті або для повернення заяви про порушення справи про банкрутство господарський суд приймає заяву до розгляду, про що не пізніше п'яти днів з дня її надходження виносить ухвалу, в якій зазначаються: дата проведення підготовчого засідання суду; прізвище, ім'я та по батькові арбітражного керуючого, визначеного автоматизованою системою з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих України.

Із поданих ініціюючими кредиторами заяви та долучених до неї документів вбачається, що наданих матеріалів достатньо для прийняття вказаної заяви та призначення її до розгляду у підготовчому засіданні суду.

За ініціативою суду 22.03.2017 отримано Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань стосовно ТОВ "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область).

На запит господарського суду від 22.03.2017, автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство визначено кандидатуру арбітражного керуючого Котика Руслана Олександровича (АДРЕСА_1, Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1347 від 02.08.2013) для призначення розпорядником майна ТОВ "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область).

У зв'язку із прийняттям поданої спільної заяви ініціюючих кредиторів, слід також вчинити дії з її підготовки до розгляду у підготовчому судовому засіданні, про що зазначити в резолютивній частині цієї ухвали.

Керуючись ст. ст. 12, 15, 65, 86 ГПК України, ст. ст. 1, 2, 10, 11, 12, 114, 115 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", господарський суд, -

УХВАЛИВ:

1. Прийняти спільну заяву ініціюючих кредиторів Спільного малого підприємства "СЕВІ" (м. Житомир) та Приватного підприємства "Агротехазот" (м. Житомир) про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область) та призначити її до розгляду у підготовчому засіданні суду на "04" квітня 2017 р. о 12:00 в приміщенні господарського суду Житомирської області, каб. 107.

2. Арбітражному керуючому Котику Руслану Олександровичу (АДРЕСА_1, Свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого № 1347 від 02.08.2013) упродовж трьох днів з дня отримання копії даної ухвали про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство надати до господарського суду Житомирської області:

- заяву про участь у справі з повідомленням щодо не належності до категорій осіб, зазначених у ч. 2 ст. 114 Закону про банкрутство або заяву про відмову від участі у справі про банкрутство;

- належним чином засвідчені копії Свідоцтва про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) та договору страхування відповідальності (оригінали - для огляду у судове засідання).

3. Спільному малому підприємству "СЕВІ" (м. Житомир) та Приватному підприємству "Агротехазот" (м. Житомир) надати господарському суду:

- оригінали документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство в копіях;

- письмове зобов'язання щодо виконання вимог ч. 2 ст. 115 Закону про банкрутство стосовно сплати винагороди арбітражному керуючому за виконання обов'язків розпорядника майна боржника;

- письмову інформацію щодо стану виконання виконавчих проваджень, відкритих по примусовому виконанню наказів господарських судів Житомирської області, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство.

4. Товариству з обмеженою відповідальністю "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район) надати господарському суду:

1) документи, що підтверджують фінансовий та майновий стан (останній звіт по балансу з розшифровкою суми по статті "Основні засоби"), відомості відповідного реєстраційного органу про те, чи являється боржник засновником (учасником) господарських товариств та відомості про наявність акцій, акт останньої податкової перевірки, відомості останньої інвентаризації, копії звітності, поданої в останній звітний період до податкового органу, фондів соціального страхування та територіального управління Пенсійного фонду України;

2) відзив на заяву про порушення справи про банкрутство, складений відповідно до вимог ст. 13 Закону про банкрутство, який зокрема, повинен містити:

- наявні у боржника заперечення щодо вимог заявника (заявників);

- загальну суму заборгованості боржника перед кредиторами за зобов'язаннями, що передбачають виплату грошей, у тому числі зі сплати податків і зборів (обов'язкових платежів), а також з виплати заробітної плати;

- відомості про наявне у боржника майно;

- відомості про рахунки боржника, відкриті в установах банків та інших фінансово - кредитних установах, їх реквізити;

- відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику у зберігачів, депозитаріїв, утримувачів, їх реквізити;

- відомості про проведення боржником діяльності, пов'язаної із державною таємницею; докази необґрунтованості вимог заявника (за їх наявності);

- відомості про дебіторську заборгованість перед боржником;

3) перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб (якщо таке наявне), його місцезнаходження, вартість, а також інформацію про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, їх ім'я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційні коди юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), суми їх грошових вимог, підстави виникнення зобов'язань, а також строки їх виконання згідно із законом або договором (за наявності);

- статутні документи (оригінали - для огляду, належним чином завірені копії - до матеріалів справи);

- довідку про заробітну плату керівника боржника за період з 22.03.2016 по 22.03.2017.

5. Відповідно до ч. 1 ст. 12 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вжити заходи забезпечення вимог кредиторів, а саме, заборонити: засновнику ТОВ "Староолександрівка АГРО" (с. Стара Олександрівка Пулинський район, Житомирська область) - Приватному підприємству "Компанія "Нові інвестиційні технології" (12433, Житомирська область, Житомирський район, с. Лука, вул. Шкільна, буд. 7, код ЄДРПОУ 36083076) та керівнику боржнику - Карпішину Сергію Володимировичу приймати рішення щодо ліквідації, реорганізації боржника, а також відчужувати основні засоби боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Староолександрівка АГРО" (Житомирська область, Пулинський район, с.Стара Олександрівка, вул. Миру, буд. 63, код ЄДРПОУ 39288594).

6. Викликати в засідання суду повноважних представників ініціюючих кредиторів та боржника.

7. Копію ухвали надіслати заявникам, боржнику, Пулинському районному відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, державному реєстратору Пулинської районної державної адміністрації, Приватному підприємству "Компанія "Нові інвестиційні технології" та арбітражному керуючому Котику Руслану Олександровичу.

Суддя Лозинська І.В.

Віддрук:

1 - в справу

2 - СМП "СЕВІ" (10025, м. Житомир, вул. Павла Сингаївського, буд.4, офіс 2) (реком.)

3 - ПП "Агротехазот" (10025, м. Житомир, вул. Павла Сингаївського, буд.4, офіс 4) (реком.)

4 - ТОВ "Староолександрівка АГРО" (вул. Миру ,63, с. Стара Олександрівка, Пулинський район, Житомирська область, 12043) (реком.)

5 - Пулинському РВДВС ГТУЮ у Житомирській області (12000, Житомирська область, Пулинський район, смт. Пулини, вул. Шевченка, 116 )

6 - державному реєстратору Пулинської РДА (12000, Житомирська область, Пулинський район, смт. Пулини, вул. Т. Шевченка, 104)

7 - арбітражному керуючому Котику Р. О. (АДРЕСА_1) реком.

8 - Приватному підприємству "Компанія "Нові інвестиційні технології" (12433, Житомирська область, Житомирський район, с. Лука, вул.Шкільна, буд. 7) (реком.)

Дата ухвалення рішення23.03.2017
Оприлюднено28.03.2017
Номер документу65490173
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —906/247/17

Ухвала від 18.06.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 18.06.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 14.05.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 17.03.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 21.01.2020

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 07.11.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 19.09.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 11.06.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 26.03.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

Ухвала від 14.02.2019

Господарське

Господарський суд Житомирської області

Макаревич В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні