Ухвала
від 03.04.2017 по справі 904/3954/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УКРАЇНА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про прийняття заяви про порушення справи про банкрутство до розгляду

03.04.17р. Справа № 904/3954/17

Суддя господарського суду Дніпропетровської області Калиниченко Л.М.

за заявою ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", м.Дніпро

до боржника ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386

про визнання банкрутом

Представники: не викликались

Суть справи:

25.01.17р. загальними зборами засновників ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", м.Дніпро (далі - боржник) прийнято рішення про припинення діяльності боржника шляхом ліквідації та призначено ліквідатором ОСОБА_2, ідентифікаційний номер НОМЕР_1.

Після прийняття рішення про ліквідацію голова ліквідаційної комісії (ліквідатор) встановила недостатність активів боржника для задоволення вимог кредиторів.

Ліквідатор ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386 30.03.17 звернулась до господарського суду Дніпропетровської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386.

Підстав для відмови у прийнятті чи повернення заяви без розгляду не встановлено; поданих матеріалів достатньо для прийняття заяви до розгляду в підготовчому засіданні.

Відповідно до ст. 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за результатами розгляду заяви про порушення справи про банкрутство юридичної особи, майна якої недостатньо для задоволення вимог кредиторів, господарський суд визнає боржника, який ліквідується, банкрутом, відкриває ліквідаційну процедуру, призначає ліквідатора в порядку, встановленому цим Законом для призначення розпорядника майна.

Цією ж статтею передбачено, що обов'язки ліквідатора можуть бути покладені на голову ліквідаційної комісії (ліквідатора) незалежно від наявності у нього статусу арбітражного керуючого.

Оскільки кандидатура ліквідатора згідно зі ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" визначається судом із застосуванням автоматизованої системи з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України, господарський суд здійснив електронний запит і отримав кандидатуру арбітражного керуючого ОСОБА_3, свідоцтво № 988 від 27.05.13р. для виконання повноважень ліквідатора по даній справі.

Відповідно до вимог Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" арбітражний керуючий ОСОБА_3 протягом трьох днів повинен надати суду заяву на участь у даній справі, свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), договір страхування ризиків діяльності арбітражного керуючого, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інші обставини, які свідчать про здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки.

Враховуючи викладене, слід прийняти заяву ліквідатора ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386 про порушення провадження у справі для розгляду у підготовчому судовому засіданні, визнавши обов'язкову явку у судове засідання засновника боржника, голову ліквідаційної комісії (ліквіджатора), арбітражного керуючого ОСОБА_3, витребувати необхідні для розгляду справи документи.

Керуючись ст.ст. 2, 9, 12, 95, 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 30, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,

УХВАЛИВ:

Прийняти заяву ліквідатора ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", м.Дніпро про порушення провадження у справі про банкрутство ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386 до розгляду в підготовчому засіданні, яке відбудеться 10.04.17р. об 9:50 в приміщенні господарського суду, кабінет № 3-402

Зобов'язати надати суду:

- Ліквідатора ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386 до дати проведення підготовчого засідання надати до господарського суду: оригінали документів, доданих до заяви про порушення справи про банкрутство (для огляду у підготовчому засіданні), аудиторський висновок за результатами фінансово - господарської діяльності;

- Шевченківський відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області - довідку про наявність виконавчих документів на виконанні відносно ОСОБА_1 з обмеженою відповідальністю "АТК ГОЛАН", 49044, Дніпропетровська область, м.Дніпро, Бабушкінський район, вул.Січових Стрільців, буд.11, офіс 89, код ЄДРПОУ 38993386; матеріали виконавчого провадження, де стороною виконавчого провадження є боржник, письмові пояснення щодо нестягнутих грошових сум з боржника на користь кредитора.

- Засновника ОСОБА_2 - до дати проведення підготовчого засідання надати суду письмові пояснення щодо прийняття та підписання рішення щодо ліквідації підприємства боржника;

- Арбітражного керуючого ОСОБА_3 протягом трьох днів - надати суду заяву на участь у даній справі, свідоцтво на право здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), договір страхування ризиків діяльності арбітражного керуючого, відомості щодо організаційних та технічних можливостей виконувати обов'язки ліквідатора та інші обставини, які свідчать про здатність арбітражного керуючого належним чином виконувати передбачені Законом обов'язки.

Визнати обов'язковою явку в підготовче засідання засновника, ліквідатора ОСОБА_2, арбітражного керуючого ОСОБА_3.

Копію ухвали надіслати боржнику, засновнику, Шевченківський відділ державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, Відділ реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців управління в сфері державної реєстрації департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровського міської ради, арбітражному керуючому ОСОБА_3.

Довести до відома учасників справи про банкрутство, що відповідно до п. 5 ч. 1 ст.83 Господарського процесуального кодексу України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом, з винної сторони стягується штраф в доход Державного бюджету України у розмірі до 1 700,00 гривень; за умисне невиконання рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню наступає кримінальна відповідальність за ст. 382 Кримінального кодексу України.

Ухвала набирає законної сили з моменту її винесення.

Інформацію про дату та час розгляду справи можна отримати за електронною адресою суду: http://dp.arbitr.gov.ua/sud5005/spisok/csz\

Суддя ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення03.04.2017
Оприлюднено06.04.2017
Номер документу65704643
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —904/3954/17

Ухвала від 06.07.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 29.06.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 30.05.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 15.05.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 03.05.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 24.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Постанова від 13.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 10.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

Ухвала від 03.04.2017

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Калиниченко Людмила Михайлівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні