Ухвала
від 06.04.2017 по справі 414/534/17
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

06 квітня 2017 р. м. Кремінна

Справа № 414/534/17

Провадження № 2/414/188/2017

Кремінський районний суд Луганської області у складі:

головуючого судді Безкровного І.Г.,

за участю секретаря Нагорянської О.В.,

представника позивача ОСОБА_1,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Кремінна Луганської області цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета позову - ОСОБА_4, про усунення від права спадкування за законом,

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Кремінського районного суду Луганської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета позову - ОСОБА_4, про визнання права власності в порядку спадкування.

В судовому засіданні до початку розгляду справи по суті представник позивачки ОСОБА_1 заявив клопотання про витребування документів для їх дослідження в судовому засіданні та встановлення обставин, що мають значення для справи, оскільки самостійно отримати ці документи представник не має можливості. Зокрема представник просив витребувати у приватного нотаріуса Кремінського районного нотаріального округу ОСОБА_5 копій спадкових справ № 09/2011 та № 33/2017, заведених після смерті ОСОБА_6 та ОСОБА_7. Також представник просив витребувати у КУ „Кремінське РТМО» інформацію з наступних питань: 1) чи перебував на диспансерному обліку у період з 2004 по 2010 роки ОСОБА_6, який мешкав за адресою: м. Кремінна, пров. Войкова, 3; якщо так, то з приводу яких захворювань та у яких лікарів 2) чи проходив у період з 2004 по 2010 роки ОСОБА_6 стаціонарне або ж амбулаторне лікування та з приводу яких захворювань. Крім того, представник просив витребувати у КУ „Кремінське РТМО» амбулаторну медичну картку ОСОБА_6, а також іншу наявну медичну документацію про проходження ним стаціонарного або амбулаторного лікування (у разі їх наявності). Крім того, представник заявив клопотання про виклик свідків ОСОБА_8 та ОСОБА_9, які можуть підтвердити осбавини перебування померлого ОСОБА_6 у безпорадному стані та факти нехтування відповідачкою ОСОБА_3 своїми обов'язками щодо надання допомоги своєму батькові, у зв'язку з чим оголосити перерву та направити копії документів відповідачці.

Заслухавши клопотання представника позивача, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до ч. 1 ст. 137 ЦПК України у випадках, коли щодо отримання доказів у сторін та інших осіб, які беруть участь у справі, є складнощі, суд за їх клопотанням зобов'язаний витребувати такі докази. Клопотання про витребування доказів має бути подано до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті із долученням відомостей про неможливість отримання таких доказів особисто стороною або іншою особою, яка бере участь у справі.

Відповідно до ст. 136 ЦПК України у заяві про виклик свідка зазначаються його ім'я, місце проживання (перебування) або місце роботи, обставини, які він може підтвердити. Заява про виклик свідка має бути подана до або під час попереднього судового засідання, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.

За таких обставин, з метою повного та всебічного з'ясування обставин справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача про витребування копій зазначених спадкових справ, інформації та медичної документації, а також виклик свідків, у зв'язку з чим оголосити перерву в судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 136, 137, 210 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів та виклик свідків - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Кремінського районного нотаріального округу ОСОБА_5 належним чином завірену копію спадкової справи № 09/2011, заведеної після смерті ОСОБА_6.

Витребувати у приватного нотаріуса Кремінського районного нотаріального округу ОСОБА_5 копію спадкової справи № 33/2017, заведеної після смерті ОСОБА_7.

Витребувати у КУ „Кремінське РТМО» (м. Кремінна, вул. Побєди, 1-А) амбулаторну медичну картку ОСОБА_6, який проживав за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, а також іншу наявну медичну документацію про проходження ним стаціонарного або амбулаторного лікування (у разі їх наявності).

Витребувати у КУ „Кремінське РТМО» (м. Кремінна, вул. Побєди, 1-А) інформацію з наступних питань: 1) чи перебував на диспансерному обліку у період з 2004 по 2010 роки ОСОБА_6, який проживав за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1; якщо так, то з приводу яких захворювань та у яких лікарів 2) чи проходив у період з 2004 по 2010 роки ОСОБА_6, який проживав за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1, стаціонарне або ж амбулаторне лікування та з приводу яких захворювань.

Викликати в наступне судове засідання свідків: 1) ОСОБА_8, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2; 2) ОСОБА_9, яка проживає за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_3.

Оголосити перерву у зазначеній цивільній справі до 04 травня 2017 року до 09:00 год.

Витребувані документи надати безпосередньо до Кремінського районного суду Луганської області у строк до 04 травня 2017 року за адресою: 92900, Луганська область, м. Кремінна, площа Красна, 5.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її проголошення.

Суддя І.Г. Безкровний

СудКремінський районний суд Луганської області
Дата ухвалення рішення06.04.2017
Оприлюднено11.04.2017
Номер документу65845062
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —414/534/17

Рішення від 04.05.2017

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Рішення від 04.05.2017

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 06.04.2017

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

Ухвала від 27.03.2017

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Безкровний І. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні