Ухвала
від 07.04.2017 по справі 809/388/17
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про заміну неналежної сторони

"07" квітня 2017 р. Справа № 809/388/17

м. Івано-Франківськ

Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі

судді Могили А.Б.,

за участі:

секретаря судового засідання Цугорки Н.І.,

представника позивача Скрипник А.М.,

представників відповідача Семківа М.Н., Семеніва Д.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні суду заяву Тисменицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області про заміну позивача управління Пенсійного фонду України в Тисменицькому районі в справі за його позовом до Івано-Франківського Міжрайонного управління водного господарства про стягнення заборгованості в сумі 14930,22 грн.,-

В С Т А Н О В И В:

управління Пенсійного фонду України в Тисменицькому районі звернулося в суд із адміністративним позовом до Івано-Франківського Міжрайонного управління водного господарства про стягнення заборгованості в сумі 14930,22 грн.

Тисменицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області подало заяву про заміну позивача в даній справі на належного позивача.

Заява мотивована тим, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 №988 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" управління Пенсійного фонду України в Тисменицькому районі та управління Пенсійного фонду України в Богородчанському районі реорганізовано шляхом злиття в Тисменицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України, яке є правонаступником позивача.

Представник Тисменицького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області в судовому засіданні заяву просив задовольнити.

Представники відповідача не заперечили проти задоволення заяви позивача.

Заслухавши пояснення представника позивача, думку представників відповідача, вивчивши матеріали справи №809/388/17, суд зазначає наступне.

Постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 №988 "Деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" реорганізовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом злиття окремих органів Пенсійного фонду України за переліком згідно з додатком 1; реорганізовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України шляхом приєднання окремих органів Пенсійного фонду України за переліком згідно з додатком 2; перейменовано деякі територіальні органи Пенсійного фонду України за переліком згідно з додатком 3.

Згідно Переліку територіальних органів Пенсійного фонду України, які реорганізуються шляхом злиття (додаток 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 №988) вбачається, що управління Пенсійного фонду України в Тисменицькому районі та управління Пенсійного фонду України в Богородчанському районі реорганізовано шляхом злиття в Тисменицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України.

Реєстрація припинення позивача, як юридичної особи, відбулася 30.03.2017. Правонаступником позивача, як юридичної особи, визначено Тисменицьке об'єднане управління Пенсійного фонду України Івано-Франківської області.

Дані відомості внесені до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних особі-підприємців та громадських формувань.

Згідно ст.55 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

З врахуванням наведеного, суд вважає за необхідне допустити заміну позивача по даній справі управління Пенсійного фонду України в Тисменицькому районі його правонаступником Тисменицьким об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Івано-Франківської області.

На підставі наведеного, керуючись статтями 55, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Допустити заміну первинного позивача управління Пенсійного фонду України в Тисменицькомурайоні його правонаступником Тисменицьким об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Івано-Франківської області в справі за адміністративним позовом до Івано-Франківського Міжрайонного управління водного господарства про стягнення заборгованості в сумі 14930,22 грн.

Ухвала оскарженню не підлягає. Заперечення на дану ухвалу може бути викладене в апеляційній скарзі на постанову суду.

Суддя /підпис/ Могила А.Б.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.04.2017
Оприлюднено12.04.2017
Номер документу65854041
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —809/388/17

Постанова від 07.04.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Могила А.Б.

Постанова від 07.04.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Могила А.Б.

Ухвала від 07.04.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Могила А.Б.

Ухвала від 14.03.2017

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Могила А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні