Ухвала
від 04.11.2009 по справі 2а-5671/09/0870
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИ Й АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

м. Запоріжжя, вул. Кремлівсь ка, 65-в

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

04 листопада 2009 року Справа № 2 а-5671/09/0870

Суддя Запорізького окру жного адміністративного суд у Щербак А.А., перевіривши мате ріали адміністративного поз ову товариства з обмеженою в ідповідальністю «Завод Хіт т ехнологія» до Державної пода ткової інспекції в Орджонікі дзевському районі м. Запоріж жя про скасування податковог о повідомлення-рішення№0001602305/0 в ід 02 жовтня 2009 року,

ВСТАНОВИВ:

12 жовтня 2009 року до Запор ізького окружного адмініс тративного суду надійшла поз овна заява товариства з обме женою відповідальністю «Зав од Хіт технологія» до Держав ної податкової інспекції в О рджонікідзевському районі м . Запоріжжя про скасування по даткового повідомлення-ріше ння№0001602305/0 від 02 жовтня 2009 року.

Ухвалою від 13 жовтня 2009 року п озовну заяву було залишено б уз руху та надано позивачу ст рок для усунення її недолікі в. Суд приходить до висновку, щ о недоліки позовної заяви ус унені.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких ДПІ у Орд жонікідзевському районі м. З апоріжжя є суб' єктом владни х повноважень. Зазначений сп ір згідно із статтею 17 КАС Укр аїни належить до компетенції адміністративних судів та м ає розглядатись у порядку ад міністративного судочинств а.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104-106 КАС України, справа під судна Запорізькому окру жному адміністративному суд у, підстав для повернення чи в ідмови у відкритті проваджен ня по справі не встановлено, у зв' язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Суд приходить до думки про м ожливість закінчення підгот овчого провадження, відкритт я провадження у справі та при значення її до судового розг ляду.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 160, 165 КАС У країни, суддя,-

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у с праві за адміністративним по зовом товариства з обмеженою відповідальністю «Завод Хіт технологія» до Державної по даткової інспекції в Орджоні кідзевському районі м. Запор іжжя про скасування податков ого повідомлення-рішення№000160 2305/0 від 02 жовтня 2009 року.

Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 25 листопада 2009 ро ку о 14 год. 00 хв., яке буде проводи тися суддею Щербаком А.А. одно особово в приміщенні Запор ізького окружного адмініс тративного суду за адресою: м . Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, каб.132.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністр ативного позову подати до су дового засідання запереченн я проти позову та докази на об ґрунтування цих заперечень і в підтвердження правомірнос ті прийнятого спірного подат кового повідомлення - рішен ня; всі документи, що дослідже нні при перевірці та відобра жені в акті; розрахунок основ ного платежу та штрафних сан кцій; всі документи, що були пі дставою для проведення перев ірки (наказ, направлення на пе ревірку, план перевірки тощо ); належно засвідчені копії до кументів, що будуть подані на дати у справу, оригінали - дл я огляду.

Зобов' язати позивача над ати у судове засідання: довір еність на представника, пись мово надати нормативне та до кументальне обґрунтування (в итяги із законодавства) заяв лених вимог; всі документи, до слідженні при перевірці та в ідображені в акті (по спірном у питанню), а також документи, зазначені у позові; матеріал и апеляційного оскарження сп ірного рішення (якщо таке мал о місце); всі рішення, винесені за результатами апеляційног о оскарження; належним чином засвідчені копії документів , що будуть подані та доданих д о позову документів надати у справу, оригінали - для огля ду.

Копію ухвали та повістки пр о виклик направити особам, як і беруть участь у справі, відп овідачу - копію позовної за яви та додані до неї документ и.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя А.А. Щербак

Права та обов' язки о сіб, які беруть участь у справ і (ст.49 КАС України).

1. Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуа льні права і обов' язки.

2. Особи, які беруть участь у с праві, зобов' язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов' язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухва люються у справі та стосують ся їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати пи тання іншим особам, які берут ь участь у справі, свідкам, екс пертам, спеціалістам, перекл адачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним з аписом та журналом судового засідання і подавати письмов і зауваження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.11.2009
Оприлюднено13.05.2010
Номер документу6594964
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5671/09/0870

Постанова від 09.12.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

Ухвала від 04.11.2009

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Щербак Андрій Анатолійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні