Ухвала
від 13.04.2017 по справі 358/241/15-к
БОГУСЛАВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

гСправа № 358/241/15-к Провадження № 1-в/358/9/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

13 квітня 2017 року м. Богуслав

Богуславський районний суд Київської області в складі:

головуючого судді Тітова М.Б.,

за участю:

секретаря судового засідання Зеленько О.Д.,

прокурора Володька Р.І.,

представника Богуславського

районного відділу з питань пробації ОСОБА_1,

засудженого ОСОБА_2,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Богуславі подання начальника Богуславського районного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції ОСОБА_3 про звільнення від покарання:

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця та жителя ІНФОРМАЦІЯ_2, українця, громадянина України, маючого професійно-технічну освіту, не одруженого, не працюючого, засудженого 26 березня 2015 року Богуславським районним судом Київської області за ст. 289 ч. 2 КК України до п'яти років позбавлення волі, із звільненням від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на два роки відповідно до ст. 75 КК України,-

В С Т А Н О В И В:

До суду звернувся начальник Богуславського районного відділу з питань пробації Центрального міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції ОСОБА_3 з поданням про звільнення від покарання ОСОБА_2, засудженого 26 березня 2015 року Богуславським районним судом Київської області за ст. 289 ч. 2 КК України до п'яти років позбавлення волі, із звільненням від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на два роки відповідно до ст. 75 КК України, посилаючись на те, що іспитовий строк закінчився 26 березня 2017 року. Засуджений ОСОБА_2 в період іспитового строку до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався, обов'язки покладені на нього судом виконав, по місцю проживання характеризується позитивно, а тому підлягає звільненню від покарання.

В судовому засіданні інспектор Богуславського районного відділу з питань пробації ОСОБА_1 подання підтримав та просив звільнити від покарання засудженого ОСОБА_2 з підстав вказаних в поданні.

Засуджений ОСОБА_2 в судовому засіданні пояснив, що він зробив належні висновки та виправив свою поведінку, а тому просить звільнити від призначеного покарання.

Суд, заслухавши представника Богуславського районного відділу з питань пробації, засудженого та врахувавши думку прокурора, який вважав за необхідне звільнити від покарання ОСОБА_2, так як обставини справи не суперечать цьому, приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню, виходячи із наступних підстав.

Із копії вироку Богуславського районного суду Київської області від 26 березня 2015 року вбачається, що ОСОБА_2 був засуджений за ст. 289 ч. 2 КК України до п'яти років позбавлення волі, із звільненням від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком на два роки відповідно до ст. 75 КК України.

Згідно ст. 76 КК України на засудженого ОСОБА_2 були покладені обов'язки: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання та періодично з'являтися для реєстрації в кримінально-виконавчу інспекцію.

За даними особової справи, ОСОБА_2 по місцю проживання характеризується позитивно, до кримінальної відповідальності в період іспитового строку не притягувався, не вчиняв систематично правопорушення, обов'язки покладені на нього судом виконав, а тому з врахуванням того, що іспитовий строк закінчився та на підставі ст. 78 ч.1 КК України, суд вважає за необхідне звільнити ОСОБА_2 від призначеного покарання.

З урахуванням вищевикладеного та керуючись ст. 78 КК України, ст.ст. 537 ч.1 п. 9, 539 КПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Подання задовольнити.

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_3, засудженого 26 березня 2015 року Богуславським районним судом Київської області за ст. 289 ч. 2 КК України до п'яти років позбавлення волі, із звільненням від відбування покарання з випробуванням з двохрічним іспитовим строком відповідно до ст. 75 КК України, від призначеного покарання звільнити.

Ухвала може бути оскаржена протягом семи днів з дня її оголошення до Апеляційного суду Київської області, шляхом подачі апеляційної скарги через Богуславський районний суд Київської області.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції.

Головуючий: суддя ОСОБА_4

Дата ухвалення рішення13.04.2017
Оприлюднено18.04.2017
Номер документу65956534
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —358/241/15-к

Ухвала від 13.04.2017

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Ухвала від 13.04.2017

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Вирок від 26.03.2015

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Ухвала від 04.03.2015

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Ухвала від 25.02.2015

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Ухвала від 16.02.2015

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

Ухвала від 16.02.2015

Кримінальне

Богуславський районний суд Київської області

Тітов М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні