Ухвала
від 10.04.2017 по справі 361/4421/16-ц
БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 361/4421/16-ц

Провадження № 2/361/250/17

10.04.2017

УКРАЇНА

БРОВАРСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

10 квітня 2017 р. м. Бровари

Броварський міськрайонний суд Київської області у складі:

головуючого судді: Петришин Н.М.

за участю секретаря Масловської А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Броварської районної державної адміністрації Київської області про визнання права власності на земельну ділянку, -

в с т а н о в и в:

У провадженні Броварського міськрайонного суду Київської області перебуває зазначена цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Броварської районної державної адміністрації Київської області про визнання права власності на земельну ділянку.

Ухвалою Броварського міськрайонного суду Київської області від 23 серпня 2016 року відкрито провадження та у вищевказаній справі неодноразово призначалися судові засідання.

30 березня 2017 року позивач та її представник у судове засідання не з'явилися, про місце, час та дату розгляду справи повідомлялися належним чином, про що свідчить розписка (а.с. - 68). Причини неявки у судове засідання невідомі. Будь-яких клопотань чи заяв про розгляд справи за відсутності позивача чи про відкладення розгляду справи до суду не надходило. Розгляд справи відкладено на 10 год. 00 хв. 10 квітня 2017 року.

10 квітня 2017 року позивач та її представник у судове засідання повторно не з'явилися, про місце, час та дату розгляду справи повідомлялися належним чином, про що свідчить розписка (а.с. 76). Будь-яких клопотань чи заяв про розгляд справи без участі чи відкладення розгляду справи до суду від позивача або її представника не надходило.

Згідно із ч. 5 ст. 76 ЦПК України вручення судової повістки представникові особи, яка бере участь у справі, вважається врученням повістки і цій особі.

Відповідно до п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з'явився в судове засідання, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Враховуючи викладені вище обставини, та положення ЦПК України, відсутність відповідних клопотань від сторони позивача про розгляд справи без їх участі, суд приходить до висновку, що позовна заява підлягає залишенню без розгляду на підставі пункту 3 частини 1 статті 207 ЦПК України.

Особа, заяву якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

На підставі викладеного, керуючись статтею 207 ЦПК України, -

у х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Великодимерської селищної ради Броварського району Київської області, Броварської районної державної адміністрації Київської області про визнання права власності на земельну ділянку - залишити без розгляду .

Роз'яснити позивачу її право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Н.М. Петришин

СудБроварський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення10.04.2017
Оприлюднено18.04.2017
Номер документу65956621
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —361/4421/16-ц

Ухвала від 10.04.2017

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 16.09.2016

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Петришин Н. М.

Ухвала від 23.08.2016

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Шинкар А. О.

Ухвала від 09.08.2016

Цивільне

Броварський міськрайонний суд Київської області

Шинкар А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні