Ухвала
від 20.04.2017 по справі 509/1267/17
ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 509/1267/17

УХВАЛА

20 квітня 2017 року. Овідіопольський районний суд Одеської області у складі:

судді КочкоВ.К.,

при секретарі Савченко М.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Овідіополі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області про визнання договору недійсним та визнання права власності,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суд перебуває вказана цивільна справа.

20.04.2017 року позивач заявив клопотання в якому просив призначити у справі судову будівельно-технічну експертизу для вирішення його позову про визнання права власності на нерухоме майно у виді самочинно реконструйованого оздоровчого комплексу лазень та кафе-бару, що знаходиться за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 29-а.

Відповідач ОСОБА_2 клопотання позивача підтримала.

Представник Таїровської селищної ради в судове засідання не з'явився про час та місце розгляду справи сповіщений належним чином.

Суд вважає, що для прийняття законного рішення у справі виникли питання, що потребують спеціальних пізнань в області будівництва, у зв'язку із чим клопотання позивача підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 130, 143, 144, 202 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Призначити у справі судову будівельно-технічну експертизу, проведення якої доручити експерту приватного підприємства Одеський науково-дослідний центр експертних досліджень ім. Скібінського С.С. ОСОБА_3.

На вирішення експерта поставити такі питання:

1.Який розмір ринкової вартості (експертна грошова оцінка) самочинно реконструйованого оздоровчого комплексу лазень та кафе-бару, що знаходиться за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 29-а, який складається з будівель та споруд оздоровчого комплексу з лазнями, кафе-бару з господарчими спорудами загальною площею 1379,9м 2 ?

2.Який вид будівництва (нове будівництво, реконструкція, капітальний ремонт тощо) фактично виконаний на об'єкті кафе-бар та баня з господарчими будівлями та спорудами за адресою: Одеська обл., Овідіопольськийр-н, смт.Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 29-а?

3.Чи відповідає будівництво (реконструкція) оздоровчого комплексу лазень та кафе-бару, що знаходиться за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 29-а, та складається з будівель та споруд оздоровчого комплексу з лазнями, кафе-бару з господарчими спорудами загальною площею 1379,9м 2 , вимогам нормативно-правових актів у галузі будівництва, а саме: будівельним нормам та правилам, санітарним та протипожежним нормам?

4.Який технічний стан оздоровчого комплексу лазень та кафе-бару, що знаходиться за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 29-а, а саме чи є будівництво (реконструкція) завершеним, а також чи можливе збереження цього об'єкта нерухомості та його подальша експлуатація за цільовим призначенням?

Попередити експерта про кримінальну відповідальність відповідно до ст.ст. 384, 385 КК України.

Оплату за проведення експертизи покласти на позивача ОСОБА_1

В розпорядження експерта надати копію цієї ухвали та доручити експерту провести обстеження нерухомого майна на місці його розташування.

Провадження у справі на час проведення експертизи зупинити.

Ухвала в частині зипинення провадження у справі може бути оскаржена до апеляційного суду Одеської області через Овідіопольський районний суд протягом 5 днів з дня її оголошення.

Суддя: В.К. Кочко

СудОвідіопольський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення20.04.2017
Оприлюднено25.04.2017
Номер документу66075035
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —509/1267/17

Рішення від 08.08.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Рішення від 08.08.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 31.07.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 20.04.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

Ухвала від 13.04.2017

Цивільне

Овідіопольський районний суд Одеської області

Кочко В. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні