Ухвала
від 20.04.2017 по справі 921/150/17-г/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

20 квітня 2017 рокуСправа № 921/150/17-г/10 УХВАЛА

Господарський суд Тернопільської області

у складі судді Боровець Я.Я.

Розглянув матеріали за заявою боржника Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", м.Тернопіль

про порушення провадження у справі про банкрутство в порядку статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"

В судове засідання з'явились:

від боржника: не з"явився

арбітражний керуючий - Попадюк І.В. (свідоцтво №297 від 26.02.2013р.)

Учаснику судового процесу роз'яснено права та обов'язки, передбачені статтями 20, 22 ГПК України.

Фіксація судового процесу технічними засобами в порядку статті 81-1 ГПК України не здійснювалася через відсутність відповідного клопотання.

Встановив:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" звернулось до господарського суду Тернопільської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" на підставі Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

У відповідності до Положення про автоматизовану систему з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство, 22.02.2017р.. суддею Півтораком М.Є. вчинено електронний запит на автоматичне визначення кандидатури арбітражного керуючого.

Згідно довідки від 22.02.2017р. щодо кандидатури арбітражного керуючого автоматизованою системою з відбору кандидатів на призначення арбітражного керуючого у справах про банкрутство з числа осіб, внесених до Єдиного реєстру арбітражних керуючих (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів) України визначено арбітражного керуючого Попадюка Ігоря Васильовича.

Ухвалою суду від 22.02.2017р. суддею Півтораком М.Є. заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" про порушення провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" прийнято до розгляду, підготовче засідання суду призначено на 07.03.2017р.

24.02.2017 р. від арбітражного керуючого Попадюка І.В визначеного автоматизованою системою, через канцелярію суду електронною поштою надійшла заява № 01-21/27 від 23.02.2017р. (вх. №6600) на участь у справі про банкрутство ТОВ "Щедроти землі". В даній заяві арбітражний керуючий зазначив, що він не належить до жодної категорії осіб, зазначених в ч. 2 ст. 114 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та не заперечує щодо призначення його у справі.

Також, 16.03.2017р. через канцелярію суду надійшли заяви від арбітражного керуючого Бєлової Олени Анатолївни про участь у справі про банкрутство (вх.№7796) та від арбітражного керуючого Дяченко Яни Володимирівни про участь у справі про банкрутство (вх.№7795).

Крім того, 18.04.2017р. через канцелярію суду надійшла заява від арбітражного керуючого Каленчук Оксани Іванівни про участь у справі про банкрутство (вх.№9509).

03.03.2017р. наказом господарського суду Тернопільської області за №27-к суддю господарського суду Тернопільської області Півторака Михайла Євстаховича звільнено з посади судді господарського суду Тернопільської області у зв'язку з поданням заяви про відставку.

06.03.2017р. відповідно до пункту 2.3.50. Положення про автоматизовану систему документообігу суду, призначено повторний автоматизований розподіл справи №921/150/17-г/10, за результатами якого визначено суддю Боровця Я.Я., яким справу прийнято до свого провадження та підготовче засідання призначено на 16.03.2017 р., яке в порядку статті 77 ГПК України відкладалось на 04.04.2017 р. з підстав, викладених у відповідній ухвалі суду.

27.03.2017 року на виконання вимог ухвал суду від 22.02.2017р. та від 16.03.2017р. через канцелярію суду надійшли письмові пояснення сектору банкрутства Міністерства юстиції України Головного управління юстиції у Тернопільській області (вх.№8395).

Представник боржника в судовому засіданні 04.04.2017р. не з'явився. Однак через канцелярію суду подав клопотання про відкладення розгляду справи, у зв'язку із зайнятістю в іншому судовому засіданні Вінницького апеляційного адміністративного суду (вх.№8827).

Арбітражний керуючий в судове засідання прибув, щодо клопотання представника боржника про відкладення розгляду спору заперечив в усній формі.

Ухвалою суду від 04.04.2017р. розгляд справи відкладався на 20.04.2017р. з підстав, викладених у відповідній ухвалі суду.

Представник боржника в судове засідання 20.04.2017 р. не з'явився, причин неявки суду не повідомив.

Арбітражний керуючий в судове засідання з"явився.

Згідно пункту 2 частини 1 статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачено, що неявка у підготовче засідання сторін та представника державного органу з питань банкрутства не перешкоджають проведенню засідання.

Розглянувши заяву та додані до неї документи, судом встановлено наступне:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" є юридичною особою, яке зареєстроване у встановленому законом порядку та включене до ЄДР, ідентифікаційний код 38074812, що підтверджується Витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань від 20.02.2017р.

Провадження у справі про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" здійснюється згідно приписів Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

За визначенням статті 1 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" боржник - юридична особа - суб'єкт підприємницької діяльності або фізична особа за зобов'язаннями, які виникли у фізичної особи у зв'язку зі здійсненням нею підприємницької діяльності, неспроможний виконати протягом трьох місяців свої грошові зобов'язання після настання встановленого строку їх виконання, які підтверджені судовим рішенням, що набрало законної сили, та постановою про відкриття виконавчого провадження, якщо інше не передбачено цим Законом.

Відповідно до статті 9 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" справи про банкрутство юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців розглядаються господарським судом за правилами, передбаченими Господарським процесуальним кодексом України з урахуванням особливостей, визначених цим Законом.

Частиною 2 статті 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" передбачено, що право на звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство мають боржник, кредитор.

Згідно вимог частини 3 статті 10 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" справа про банкрутство порушується господарським судом, якщо безспірні вимоги кредитора (кредиторів) до боржника сукупно становлять не менше трьохсот мінімальних розмірів заробітної плати, які не були задоволені боржником протягом трьох місяців після встановленого для їх погашення строку, якщо інше не передбачено цим Законом.

Безспірні вимоги кредиторів - грошові вимоги кредиторів, підтверджені судовим рішенням, що набрало законної сили, і постановою про відкриття виконавчого провадження, згідно з яким відповідно до законодавства здійснюється списання коштів з рахунків боржника. До складу цих вимог, у тому числі щодо сплати податків, зборів (обов'язкових платежів), не включаються неустойка (штраф, пеня) та інші фінансові санкції .

Стаття 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" вказує, що до заяви про порушення справи про банкрутство боржником додаються також: установчі документи боржника - юридичної особи; бухгалтерський баланс боржника на останню звітну дату; перелік кредиторів боржника, вимоги яких визнаються боржником, із зазначенням загальної суми грошових вимог усіх кредиторів, а також щодо кожного кредитора - його імені або найменування, його місцезнаходження або місця проживання, ідентифікаційного коду юридичної особи або реєстраційного номера облікової картки платника податків (за наявності), суми грошових вимог (загальної суми заборгованості, заборгованості за основним зобов'язанням та суми неустойки (штрафу, пені) окремо), підстав виникнення зобов'язань, а також строку їх виконання згідно із законом або договором; перелік майна боржника із зазначенням його балансової вартості та місцезнаходження, а також загальна балансова вартість майна; перелік майна, що перебуває у заставі або є обтяженим у інший спосіб, його місцезнаходження, вартість, а також інформація про кредиторів, на користь яких вчинено обтяження майна боржника, їх ім'я або найменування, місцезнаходження або місце проживання, ідентифікаційні коди юридичних осіб або реєстраційний номер облікової картки платника податків (за наявності), суми їх грошових вимог, підстави виникнення зобов'язань, а також строки їх виконання згідно із законом або договором; довідка органів приватизації (органів, уповноважених управляти об'єктами державної власності) стосовно наявності або відсутності на балансі підприємства, щодо якого порушено справу про банкрутство, державного майна, що в процесі приватизації (корпоратизації) не увійшло до його статутного капіталу; перелік осіб, що мають невиконані зобов'язання перед боржником, із зазначенням вартості таких зобов'язань, терміну виконання та підстав виникнення; відомості про всі рахунки боржника, відкриті в банках та інших фінансово-кредитних установах, їх реквізити; відомості про всі рахунки, на яких обліковуються цінні папери, що належать боржнику, їх реквізити; протокол загальних зборів (конференції) працівників боржника, відповідне рішення первинної профспілкової організації боржника (за наявності кількох первинних організацій - їхнє спільне рішення), на яких обраний представник працівників боржника для участі у справі про банкрутство, якщо такі збори (конференція) відбулися до подачі заяви боржника до господарського суду; копія спеціального дозволу на провадження діяльності, пов'язаної з державною таємницею, а в разі закінчення терміну дії такого дозволу - довідка про наявність у боржника матеріальних носіїв секретної інформації (технічної документації, виробів, їхніх дослідних зразків тощо); рішення власника майна (органу, уповноваженого управляти майном) боржника про звернення до господарського суду із заявою про порушення провадження у справі про банкрутство; інші документи, які підтверджують неплатоспроможність боржника.

У заяві про порушення справи про банкрутство Товариство з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" вказує, що станом на 31 грудня 2016 року заборгованість товариства перед кредиторами, у тому числі банківськими установами, становить 417 063 636,00 грн. ТзОВ "Щедроти землі" отримало вимоги кредиторів про стягнення заборгованості на загальну суму 94 218 057,59 грн.:

- за вимогою Дойче Банк про дострокове стягнення 3 938 922,43 Євро, що еквіваленто 93 352 461,59 грн. та 36540,00 грн. витрат по оплаті судового збору;

- за вимогою ТзОВ "Укрселко" про стягнення 421 800,00 грн. боргу та 8 256,00 грн. витрат по оплаті судового збору, що підтверджується постановою про відкриття виконавчого провадження ВП № 48904500 головного державного виконавця державного виконавця ВДВС Городенківського РУЮ від 02 жовтня 2015 року;

- за вимогою ТзОВ "Буд М" про стягнення суми боргу в розмірі 400 000,00 грн. та 8 000,00 грн. витрат по оплаті судового збору, що підтверджується постановою про відкриття виконавчого провадження ВП № 48904667 головного державного виконавця державного виконавця ВДВС Городенківського РУЮ від 02 жовтня 2015 року.

Також у заяві боржник вказує, що дебіторська заборгованість перед ТзОВ "Щедроти землі" станом на 31 грудня 2016 року становить 3 710 247,66 грн.; вартість майна ТзОВ "Щедроти землі" становить 141 157 893,78 грн., з якої вартість майна, що перебуває в заставі та іпотеці становить 141 135 670,51 грн., самостійно провести реалізацію майна товариство не має можливості.

За твердженням Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", задоволення ним вимог одного або кількох кредиторів призведе до неможливості виконання грошових зобов"язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами.

Правовою підставою подання заяви боржника називає ст. 10, ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

До заяви боржник додав, зокрема, копію балансу на 31 грудня 2016 року; копії рішень: Господарського суду Івано-Франківської області від 16 вересня 2014 року у справі №909/913/14 та від 16 вересня 2014 року у справі №909/911/14, а також копію постанови Рівненського апеляційного господарського суду від 13.01.2016р. у справі №921/1165/15 (про стягнення з боржника заборгованості на користь Дойче Банк 3 938 922,43 грн. євро, що еквівалентно 93 352 461,59 грн. та 36 540,00 грн. витрат по оплаті судового збору), а також копії постанов ВДВС Городенківського РУЮ від 02 жовтня 2015 року: ВП № 48904667 про стягнення з боржника на користь ТОВ "Буд М" 400 000,00 грн. заборгованості та 8000,00 грн. судового збору та ВП № 48904500 про стягнення з боржника на користь ТзОВ "Укрселко" 412 800,00 грн. заборгованості та 8256,00 грн. судового збору, а також копію постанови від 02.02.2016р. ВП №49988475 (про стягнення з боржника заборгованості на користь Дойче Банк 3 938 922,43 грн. євро, що еквівалентно 93 352 461,59 грн. та 36 540,00 грн. витрат по оплаті судового збору).

Як слідує з матеріалів справи, боржник не обґрунтував і не довів, що виконання грошових зобов"язань згідно з даних постанов ВДВС призведе до неможливості виконання грошових зобов"язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами. Адже дебіторська заборгованість перед ТзОВ "Щедроти землі" становить 3 710 247,66 грн., а вартість майна ТзОВ "Щедроти землі" становить 141 157 893,78 грн., з якої вартість майна, що перебуває в заставі та іпотеці становить 141 135 670,51 грн.

Отже, заявником в даному випадку не доведено, що виконання зобов"язань по сплаті грошових коштів за однією з постанов державного виконавця призведе до неможливості виконання зобов"язань по стягненню коштів за іншою постановою, з огляду, зокрема і на те, що у боржника наявне майно, що не перебуває у заставі чи іпотеці, а також наявну дебіторську заборгованість у розмірі 3 710 247,66 грн.

Інших рішень суду чи постанов про відкриття виконавчих проваджень до заяви про порушення справи про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" не додано.

Відповідно до вимог частини 5 статті 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" боржник зобовязаний звернутися до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство у разі виникнення таких обставин:

- задоволення вимог одного або кількох кредиторів призведе до неможливості виконання грошових зобов"язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами (загроза неплатоспроможності);

- під час ліквідації боржника не у зв"язку з процедурою банкрутства встановлено неможливість боржника задовольнити вимоги кредиторів у повному обсязі;

- в інших випадках, передбачених цим Законом.

Так, Товариство з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" звернулось із заявою про порушення справи про банкрутство з тих підстав, що задоволення вимог одного або кількох кредиторів призведе до неможливості виконання грошових зобов"язань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами (загроза неплатоспроможності).

Проте, заява Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" названим вимогам закону не відповідає.

Неплатоспроможність - неспроможність боржника виконати після настання встановленого строку грошові зобов'язання перед кредиторами не інакше, як через відновлення його платоспроможності.

Таким чином, у матеріалах справи відсутні докази загрози неплатоспроможності товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", як про це стверджує боржник у заяві про порушення справи про банкрутство.

Відповідно до вимог статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" перевірка обґрунтованості вимог заявника, а також з'ясування наявності підстав для порушення провадження у справі про банкрутство здійснюються господарським судом у підготовчому засіданні, яке проводиться в порядку, передбаченому цим Законом.

У підготовчому засіданні господарський суд розглядає подані документи, заслуховує пояснення сторін, оцінює обґрунтованість заперечень боржника, а також вирішує інші питання, пов'язані з розглядом справи .

У разі звернення до господарського суду боржника із заявою про порушення справи про банкрутство у підготовчому засіданні з'ясовуються ознаки неплатоспроможності боржника або її загрози .

Згідно із частини 6 статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" за наслідками розгляду заяви про порушення справи про банкрутство господарський суд виносить ухвалу про порушення провадження у справі про банкрутство або відмову у порушенні провадження у справі про банкрутство.

Відповідно до частини 7 статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" суд відмовляє в порушенні провадження у справі про банкрутство, зокрема, якщо заявником не доведено наявності підстав для порушення провадження у справі про банкрутство.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про відмову в порушенні провадження у справі про банкрутство боржника ТзОВ "Щедроти землі" оскільки відсутні підстави для порушення провадження у справі про банкрутство згідно вимог чинного законодавства України.

В зв'язку з відмовою у порушенні провадження у справі про банкрутство боржника заяви арбітражного керуючого Попадюк І.В., арбітражного керуючого Бєлової О.А., арбітражного керуючого Дяченко Я.В. та арбітражного керуючого Каленчук О.І. про участь у справі про банкрутство залишаються судом без розгляду.

Крім цього, суд зазначає, що у жовтні 2015 року Товариство з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" (вул. Винниченка, 92 Б, м. Городенка, Івано-Франківська область, ідентифікаційний код 38074812) звернулось до господарського суду Івано-Франківської області із заявою про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти Землі" на загальних підставах, визначених Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"

Ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 22 жовтня 2015 року прийнято до розгляду заяву про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" та призначено підготовче засідання.

03 листопада 2015 року господарський суд Івано-Франківської області виніс ухвалу про порушення провадження у справі №909/1191/15 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", ввів мораторій на задоволення вимог кредиторів, ввів процедуру розпорядження майном боржника, тощо.

Публічне акціонерне товариство "Укргазбанк" оскаржило в апеляційному порядку ухвалу господарського суду Івано-Франківської області від 03 листопада 2015 року у справі №909/1191/15 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі".

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від 23 грудня 2015 року скасовано ухвалу господарського суду Івано-Франківської області від 03 листопада 2015 року у справі №909/1191/15, а справу №909/1191/15 передано до господарського суду Івано-Франківської області для розгляду на стадію підготовчого засідання.

Ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 01.02.2016р. призначено підготовче засідання, після повернення матеріалі справи №909/1191/15 .

За результатами підготовчого засідання, ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 16 лютого 2016 року порушено провадження у справі №909/1191/15 про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", введено мораторій на задоволення вимог кредиторів, введено процедуру розпорядження майном боржника, призначено розпорядником майна боржника арбітражного керуючого, якого зобов"язано вчинити відповідні дії, вказав здійснити офіційне оприлюднення повідомлення про порушення справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" (вул. Винниченка, 92 Б, м. Городенка, Івано-Франківська область, ідентифікаційний код 38074812) на офіційному веб-сайті Вищого господарського суду України в мережі Інтернет.

Не погодившись з даною ухвалою господарського суду Івано-Франківської області від 16 лютого 2016 року Публічне акціонерне товариство "Укргазбанк" подало апеляційну скаргу до апеляційної інстанції, в якій просить скасувати ухвалу суду від 16 лютого 2016 року та припинити провадження у справі №909/1191/15 про банкрутство товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі", оскільки вважає, що оскаржувана ухвала прийнята з порушенням норм матеріального і процесуального права, зокрема, ст.ст. 10, 11, 16 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 4-1, 20, 32, 33, 34 ГПК України, ст. 7 Закону України "Про судоустрій і статус суддів".

Постановою Львівського апеляційного господарського суду від 11.05.2016р. апеляційні скарги публічного акціонерного товариства "Укргазбанк" та арбітражних керуючих задоволено частково. Ухвалу господарського суду Івано-Франківської області від 16 лютого 2016 року у справі №909/1191/15 скасовано і прийнято нове рішення. Відмовлено у порушенні справи про банкрутство Товариства з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі".

При цьому, суд вважає за необхідне зазначити, що відповідно до частини 8 статті 16 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" відмова у відкритті провадження у справі про банкрутство не перешкоджає повторному зверненню до суду із заявою про порушення справи про банкрутство за наявності підстав, встановлених цим Законом.

Відповідно до положень статті 7 Закону України "Про судовий збір" відмова у відкритті провадження у справі є підставою для повернення сплаченої суми судового збору за клопотанням особи, яка його сплатила за ухвалою суду.

Керуючись ст. ст. 1, 2, 9, 10, 11, 16, 95 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" ст. ст. 33, 34, 43, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд,

УХВАЛИВ:

1. Відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" в порушенні провадження у справі про банкрутство ТОВ "Щедроти землі" .

2. Копію ухвали надіслати рекомендованою кореспонденцією з повідомленням про вручення поштового відправлення:

- Товариству з обмеженою відповідальністю "Щедроти землі" (вул. В. Винниченка, 8, м. Тернопіль);

- арбітражному керуючому Попадюк Ігорю Васильовичу АДРЕСА_1

Суддя Я.Я. Боровець

Дата ухвалення рішення20.04.2017
Оприлюднено03.05.2017
Номер документу66195084
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" В судове засідання з'явились: від боржника: не з"явився арбітражний керуючий - Попадюк І.В. (свідоцтво №297 від 26.02.2013р.) Учаснику судового процесу роз'яснено права та обов'язки, передбачені статтями 20, 22 ГПК України. Фіксація судового процесу технічними засобами в порядку статті 81-1 ГПК України не здійснювалася через відсутність відповідного клопотання

Судовий реєстр по справі —921/150/17-г/10

Ухвала від 26.06.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Білошкап О.В.

Ухвала від 20.04.2017

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Боровець Я.Я.

Ухвала від 04.04.2017

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Боровець Я.Я.

Ухвала від 23.03.2017

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Мирутенко О.Л.

Ухвала від 16.03.2017

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Боровець Я.Я.

Ухвала від 07.03.2017

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Боровець Я.Я.

Ухвала від 22.02.2017

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Півторак М.Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні