Ухвала
від 10.05.2017 по справі 912/241/17
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

У Х В А Л А

10.05.2017 Справа № 912/241/17

Дніпропетровський апеляційний господарський суд у складі колегії суддів:

головуючого судді: Подобєд І.М. (доповідач)

суддів: Широбокова Л.П., Орєшкіна Е.В.

розглянувши клопотання Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у справі №912/241/17

за позовом Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка", с.Попельнасте, Олександрійський район, Кіровоградська область

до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області, м.Кропивницький

про визнання укладеною додаткової угоди

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпропетровського апеляційного господарського суду знаходиться апеляційна скарга Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області на рішення господарського суду Кіровоградської області від 06.03.2017р. у справі №912/241/17.

Ухвалою Дніпропетровського апеляційного господарського суду від 12.04.2017р. розгляд апеляційної скарги призначено на 24.05.2017р. о 12:00 год.

На адресу суду від Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" надійшло клопотання про участь у судовому засіданні у справі №912/241/17 в режимі відеоконференції з забезпеченням її проведення у господарському суді Кіровоградської області.

Клопотання мотивоване тим, що найближчий суд, до якого може прибути представник СТОВ "ім. Шевченка" є господарський суд Кіровоградської області.

Частиною 1 статті 74-1 ГПК України встановлено, що господарський суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони, третьої особи, прокурора, іншого учасника судового процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Розглянувши клопотання та зважаючи на те, що місцезнаходженням позивача є Кіровоградська область і представник позивача бажає взяти участь у судовому засіданні, колегія суддів вважає за можливе задовольнити клопотання Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" про проведення судового засідання у даній справі в режимі відеоконференції.

Враховуючи, що Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області також знаходиться у Кіровоградській області, суд апеляційної інстанції з власної ініціативи дійшов висновку про необхідність забезпечити також участь представника Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Керуючись статтями 74-1, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" про забезпечення проведення судового засідання у справі №912/241/17 в режимі відеоконференції задовольнити.

Провести судове засідання призначене на 24.05.2017р. о 12:00 год. в режимі відеоконференції.

Засідання відбудеться в приміщенні Дніпропетровського апеляційного господарського суду за адресою: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 65, зал засідань №415-а.

Доручити господарському суду Кіровоградської області (25022, м. Кропивницький, вул. В'ячеслава Чорновола, 29/32) забезпечити проведення відеоконференції 24.05.2017р. о 12:00 год. в приміщенні цього ж суду за участю представників Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" та Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області.

Представникам Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" та Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області з'явитись до господарського суду Кіровоградської області за вищевказаною адресою для проведення судового засідання в режимі відеоконференції 24.05.2017р. о 12:00 год.

Повноваження представників учасників судового провадження мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа - підписом її керівника з прикладенням печатки цієї організації). У разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом або засновниками - наказ, рішення, розпорядження, протокол тощо (або засвідчені належним чином витяги з них).

Дніпропетровський апеляційний господарський суд доручає відповідній службовій особі господарського суду Кіровоградської області перевірити документи, що посвідчують осіб представників Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "ім. Шевченка" і Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області та перебувати поряд з ними до закінчення судового засідання.

Учасникам судового засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового провадження, ставити запитання і отримувати відповіді, реалізовувати інші надані їм процесуальні права та виконувати процесуальні обов'язки, передбачені Господарським процесуальним кодексом України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

З метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції копію цієї ухвали направити на електронну адресу господарського суду Кіровоградської області (inbox@kr.arbitr.gov.ua).

Довести до відома сторін, що їх представники мають право з'явитися до зали судового засідання Дніпропетровського апеляційного господарського суду та брати участь у судовому засіданні в загальному порядку.

Головуючий суддя                                                                                І.М. Подобєд

Суддя                                                                                                    Л.П. Широбокова

Суддя                                                                                                    Е.В. Орєшкіна

СудДніпропетровський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення10.05.2017
Оприлюднено13.05.2017
Номер документу66379581
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —912/241/17

Ухвала від 25.09.2017

Господарське

Вищий господарський суд України

Поляк О.I.

Постанова від 15.06.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 14.06.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 26.05.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 10.05.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 12.04.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Ухвала від 22.03.2017

Господарське

Дніпропетровський апеляційний господарський суд

Подобєд Ігор Миколайович

Рішення від 06.03.2017

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Вавренюк Л.С.

Ухвала від 25.01.2017

Господарське

Господарський суд Кіровоградської області

Вавренюк Л.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні