Ухвала
від 12.05.2017 по справі 826/3480/16
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа 826/3480/16 Головуючий у суді І інстанції - Федорчук А.Б.

Суддя доповідач - Горяйнов А.М.

УХВАЛА

про відмову у відкритті апеляційного провадження

12 травня 2017 року м. Київ

Суддя Київського апеляційного адміністративного суду Горяйнов А.М., перевіривши апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві на постанову окружного адміністративного суду м. Києва від 08 грудня 2016 року у справі за адміністративним позовом фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 до Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, податкової вимоги та рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 31 березня 2017 року апеляційну скаргу ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві на постанову окружного адміністративного суду м. Києва від 08 грудня 2016 року було залишено без руху. Підставою для прийняття вказаної ухвали стало те, що апеляційна скарга була подана після закінчення строку апеляційного оскарження, а причини пропуску строку, на які посилався відповідач, визнані судом неповажними.

Також підставою для залишення апеляційної скарги без руху стало те, що відповідач не надав доказів сплати судового збору.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві був наданий строк для усунення вказаних недоліків апеляційної скарги - 30 днів з моменту отримання ухвали суду від 31 березня 2017 року.

Зазначену ухвалу відповідач отримав 05 квітня 2017 року, що підтверджується повідомленням про вручення рекомендованого поштового відправлення.

На виконання вимог вказаної ухвали суду відповідач 06 квітня 2017 року надав платіжне доручення на підтвердження сплати судового збору.

Разом з тим, клопотання про поновлення строку апеляційного оскарження від відповідача до суду не надходило.

У відповідності до абз. 2 ч. 4 ст. 189 КАС України якщо заяву не буде подано особою в зазначений строк або вказані нею підстави для поновлення строку апеляційного оскарження будуть визнані неповажними, суддя-доповідач відмовляє у відкритті апеляційного провадження.

З огляду на те, що відповідач не зазначив підстав для визнання причин пропуску строку апеляційного оскарження поважними, вважаю необхідним відмовити у відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві.

Керуючись ст. ст. 189, 206, 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

У відкритті апеляційного провадження за апеляційною скаргою Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві на постанову окружного адміністративного суду м. Києва від 08 грудня 2016 року у справі за адміністративним позовом фізичної особи-підприємця ОСОБА_2 до Державної податкової інспекції у Голосіївському районі Головного управління Державної фіскальної служби у м. Києві про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, податкової вимоги та рішення про застосування штрафних (фінансових) санкцій - відмовити.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів в касаційному порядку шляхом подання касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Суддя А.М. Горяйнов

СудКиївський апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення12.05.2017
Оприлюднено13.05.2017
Номер документу66426788
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/3480/16

Ухвала від 12.05.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Горяйнов А.М.

Ухвала від 31.03.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Горяйнов А.М.

Ухвала від 31.03.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Горяйнов А.М.

Ухвала від 24.02.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Парінов А.Б.

Ухвала від 02.02.2017

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Парінов А.Б.

Постанова від 08.12.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Федорчук А.Б.

Ухвала від 09.08.2016

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Федорчук А.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні