Ухвала
від 05.05.2017 по справі 709/390/17
ЧОРНОБАЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 709/390/17

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

05 травня 2017 року смт.Чорнобай

Чорнобаївський районний суд Черкаської області у складі:

головуючого судді - Чубая В.В.,

при секретарі - Кіян С.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Чорнобаївського районного суду Черкаської області цивільну справу за позовом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) до Богодухівської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області про визнання права власності у порядку спадкування, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Чорнобаївського районного суду Черкаської області перебуває цивільна справа за позовом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (далі - позивач) до Богодухівської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області (далі - відповідач) про визнання права власностіу порядку спадкування.

Під час розгляду справи судом встановлено, що після смерті спадкодавеці ОСОБА_1 до Чорнобаївської державної нотаріальної контори із заявою про прийняття спадщини зверталася ОСОБА_2.

Відповідно до ч. 2 ст. 35 ЦПК України якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

З огляду на те, що постановлене судом рішення може вплинути на права і обов'язки ОСОБА_2, яка не є стороною у справі, суд вважає за необхідне залучити її як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 35, 209-210 ЦПК України, суд -

у х в а л и в:

Залучити до участі у цивільній справі за позовом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) до Богодухівської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області про визнання права власності у порядку спадкування як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача - ОСОБА_2, яка зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1.

Відкласти розгляд цивільної справи за позовом Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) до Богодухівської сільської ради Чорнобаївського району Черкаської області про визнання права власності у порядку спадкування на 29 травня

2017 року о 14:30.

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В. Чубай

СудЧорнобаївський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення05.05.2017
Оприлюднено19.05.2017
Номер документу66514752
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —709/390/17

Рішення від 26.06.2017

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Чубай В. В.

Ухвала від 05.05.2017

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Чубай В. В.

Ухвала від 09.03.2017

Цивільне

Чорнобаївський районний суд Черкаської області

Чубай В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні