Ухвала
від 18.05.2017 по справі 819/687/17
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

Справа № 819/687/17

18 травня 2017 рокум. Тернопіль

Тернопільський окружний адміністративний суд, в складі головуючого судді Мартиць О.І. розглянувши в порядку письмового провадження в м. Тернополі адміністративну справу за позовною заявою Головного управління ДФС в Тернопільській області до публічного акціонерного товариства "Скала - Подільська сільськогосподарська машинно - технологічна станція" про надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків, що перебуває у податковій заставі, -

ВСТАНОВИВ:

До Тернопільського окружного адміністративного суду звернулось Головне управління ДФС в Тернопільській області з адміністративним позовом до публічного акціонерного товариства "Скала - Подільська сільськогосподарська машинно - технологічна станція" про надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків, що перебуває у податковій заставі.

Ухвалою судді Тернопільського окружного адміністративного суду від 04 травня 2017 року відкрито провадження в даній адміністративній справі та призначено справу до судового розгляду на 18 травня 2017 року о 10:00 год.

18 травня 2017 року представник позивача прибула в судове засідання, висловила думку про необхідність відкладення розгляду справи у зв'язку з неявкою представника відповідача у судове засідання.

Представник відповідача публічного акціонерного товариства "Скала - Подільська сільськогосподарська машинно - технологічна станція" в судове засідання не прибув з невідомих для суду причин, хоча своєчасно та належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи.

Згідно пункту 3 частини першої статті 128 КАС України суд відкладає розгляд справи у разі неприбуття в судове засідання відповідача, який не є суб'єктом владних повноважень, належним чином повідомленого про дату, час і місце судового розгляду, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

З метою повного, всебічного та об'єктивного з'ясування всіх обставин у справі та у зв'язку з неприбуттям в судове засідання представника відповідача, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Керуючись статтями 128,160,165 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд справи №819/687/17 за позовною заявою Головного управління ДФС в Тернопільській області до публічного акціонерного товариства "Скала - Подільська сільськогосподарська машинно - технологічна станція" про надання дозволу на погашення податкового боргу за рахунок майна платника податків, що перебуває у податковій заставі на 31 травня 2017 року о 10:30 год.

Судовий розгляд відбудеться в залі судового засідання Тернопільського окружного адміністративного суду за адресою м. Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 20.

Копію ухвали направити відповідачу.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не підлягає оскарженню.

Головуючий суддя                                                                                Мартиць О.І.

копія вірна:

Суддя                                                                                                    Мартиць О.І.

Дата ухвалення рішення18.05.2017
Оприлюднено22.05.2017
Номер документу66547832
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —819/687/17

Постанова від 31.05.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мартиць О.І.

Ухвала від 18.05.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мартиць О.І.

Ухвала від 04.05.2017

Адміністративне

Тернопільський окружний адміністративний суд

Мартиць О.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні