Ухвала
від 18.05.2017 по справі 658/1202/17
КАХОВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 658/1202/17

Провадження № 2/658/639/17

У Х В А Л А

про залучення третьої особи без самостійних вимог

18 травня 2017 року м.Каховка

Суддя Каховського міськрайонного суду Херсонської області Єйбог І.М., розглянувши клопотання представника позивача ОСОБА_1 про залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Мединської Наталії Володимирівни по цивільній справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Стар Південь Енерго" до ОСОБА_3 про визнання недійсним Договору іпотеки № 478 від 19 жовтня 2015 року, укладеного між ОСОБА_3 та Товариством з обмеженою відповідальністю "Стар Південь Енерго", посвідченого та внесеного до Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень приватним нотаріусом Київського нотаріального округу Мединською Наталією Володимирівною,

ВСТАНОВИВ :

Представник позивача заявив клопотання про залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Мединську Наталію Володимирівну.

Відповідно достатті 35 ЦПК Українитреті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до ухвалення судом рішення, якщо рішення в справі може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї із сторін.

Треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду.

Вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Відповідно достатті 36 ЦПК Українисторона, в якої за рішенням суду виникне право заявити вимогу до третьої особи або до якої у такому випадку може заявити вимогу сама третя особа, зобов'язана повідомити суд про цю третю особу. У заяві про залучення третьої особи повинні бути зазначені ім'я (найменування) третьої особи, місце її проживання (перебування) або місцезнаходження та підстави, з яких вона має бути залучена до участі у справі. Суд повідомляє третю особу про справу, направляє їй копію заяви про залучення третьої особи і роз'яснює її право заявити про свою участь у справі. Копія заяви надсилається особам, які беруть участь у справі. Якщо від третьої особи не надійшло повідомлення про згоду на участь у справі, справа розглядається без неї. Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, може сама звернутися з заявою про свою участь у справі.Якщо особи, які беруть участь у справі, заперечують проти залучення чи допуску третьої особи до участі в справі, це питання вирішується судом залежно від обставин справи. З питання залучення або допуску до участі в справі третьої особи суд постановляє ухвалу.

Проаналізувавши матеріали справи суддя дійшов висновку про доцільність задоволення клопотання та залучення третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Мединську Наталію Володимирівну.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.35, 36, 168 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 - задовольнити.

Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору приватного нотаріуса Київського нотаріального округу Мединську Наталію Володимирівну.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: І. М. Єйбог

СудКаховський міськрайонний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення18.05.2017
Оприлюднено26.05.2017
Номер документу66667596
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —658/1202/17

Ухвала від 03.11.2017

Цивільне

Апеляційний суд Херсонської області

Колісниченко А. Г.

Рішення від 02.10.2017

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Подіновська Г. В.

Рішення від 02.10.2017

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Подіновська Г. В.

Ухвала від 18.05.2017

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Єйбог І. М.

Ухвала від 18.05.2017

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Єйбог І. М.

Ухвала від 18.05.2017

Цивільне

Каховський міськрайонний суд Херсонської області

Єйбог І. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні