Ухвала
від 24.05.2017 по справі 684/290/17
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 684/290/17

У Х В А Л А

24 травня 2017 року смт. Стара Синява

Суддя Старосинявського районного суду Хмельницької області Галиш І.Б., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Виконавчого комітету Ожарівської сільської ради Старосинявського району Хмельницької області, третя особа Головне управління юстиції у Хмельницькій області в особі Старосинявської державної нотаріальної контори Хмельницької області про визнання права на завершення приватизації та визнання права власності в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

Позивачі ОСОБА_1 та ОСОБА_2 звернулись до суду із позовом до Виконавчого комітету Ожарівської сільської ради Старосинявського району Хмельницької області, третя особа Головне управління юстиції у Хмельницькій області в особі Старосинявської державної нотаріальної контори Хмельницької області про визнання права на завершення приватизації та визнання права власності в порядку спадкування.

Подана позовна заява не відповідає вимогам ст. 119 ЦПК України.

Як вбачається із змісту позовної заяви, позивачами не обґрунтовано обставин, на які вони посилаються, зокрема, в позовній заяві пред'явлено вимоги до юридичної особи Ожарівської сільської ради Старосинявського району Хмельницької області. Однак, юридична особа Ожарівська сільська рада Старосинявського району Хмельницької області з 03.11.2016 року припинена, тому юридичної особи, до якої пред'явлено позов не існує на час подачі позовної заяви.

Відповідно до ст.30 ЦПК України, сторонами в цивільному процесі є позивач і відповідач. Позивачем і відповідачем можуть бути фізичні і юридичні особи, а також держава.

Оскільки юридична особа Ожарівська сільська рада Старосинявського району Хмельницької області припинена, вона не може бути стороною у справі.

Згідно з вимогами ч.1 ст.121 ЦПК України суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог викладених у ст.ст. 119, 120 цього Кодексу, або не сплачено судовий збір постановляє ухвалу, в якій зазначаються підстави залишення заяви без руху, про що повідомляє позивача і надає йому строк для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали.

Враховуючи вищенаведені вимоги закону та встановленні обставини, позовну заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 слід залишити без руху і надати позивачам строк для усунення вказаних вище недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачами ухвали.

На підставі наведеного, керуючись ст.ст. 30, 119, 121 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 та ОСОБА_2 до Виконавчого комітету Ожарівської сільської ради Старосинявського району Хмельницької області, третя особа Головне управління юстиції у Хмельницькій області в особі Старосинявської державної нотаріальної контори Хмельницької області про визнання права на завершення приватизації та визнання права власності в порядку спадкування - залишити без руху.

Надати ОСОБА_1 та ОСОБА_2 строк для усунення вказаних в ухвалі недоліків не пізніше п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали суду.

У випадку усунення позивачем вищевказаних недоліків у визначений судом термін, позовна заява буде вважатись поданою у день первісного подання її до суду. Інакше позовна заява вважається неподаною та повертається позивачу.

Суддя Галиш І.Б.

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення24.05.2017
Оприлюднено29.05.2017
Номер документу66703507
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —684/290/17

Рішення від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Рішення від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 08.06.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.05.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні