Ухвала
від 18.07.2017 по справі 684/290/17
СТАРОСИНЯВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 684/290/17

У Х В А Л А

18 липня 2017 року смт. Стара Синява

Старосинявський районний суд Хмельницької області в складі:

головуючої судді Галиш І.Б.

при секретарі Білань Г.В.

за участі: представника позивача ОСОБА_1

під час розгляду у відкритому судовому засіданні у смт. Старій Синяві цивільної справи за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3 до Старосинявської селищної радит, третя особа - Старосинявська державна нотаріальна контора Хмельницької області про визнання права на завершення приватизації та визнання права власності в порядку спадкування,-

встановив:

Позивачі ОСОБА_2 та ОСОБА_3 звернулися до суду з позовом до Старосинявської селищної радит, третя особа - Старосинявська державна нотаріальна контора Хмельницької області про визнання права на завершення приватизації та визнання права власності в порядку спадкування.

В судовому засіданні представник позивачів ОСОБА_1 подала суду клопотання про залишення без розгляду позовних вимог ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в частині визнання права в порядку спадкування по 1\2 частині за кожним на завершення приватизації земельної ділянки 0,07 га для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та 0,92 га. для ведення особистого селянського господарства.

Суд, розглянувши матеріали справи, вважає, що дана заява підлягає до задоволення, оскільки заява про залишення позову без розгляду не суперечить чинному законодавству і не порушує будь-чиї права чи охоронювані законом інтереси.

В силу вимог ч. 2 ст. 11 ЦПК України особа, яка бере участь у справі, розпоряджається своїми правами щодо предмета спору на власний розсуд.

Відповідно до вимог п.5 ст.207 ЦПК суд своєю ухвалою залишає заяву без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

Враховуючи вищенаведені вимоги закону та встановленні обставини, суд вважає, що позовну заяву ОСОБА_2 та ОСОБА_3 в частині вимог про визнання права в порядку спадкування по 1\2 частині за кожним на завершення приватизації земельної ділянки 0,07 га для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та 0,92 га. для ведення особистого селянського господарства слід залишити без розгляду, продовживши розгляд позовних вимог в іншій частині.

Керуючись ст.ст. 207, 210, 213, 294 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в:

Позовну заяву ОСОБА_2 та ОСОБА_3до Старосинявської селищної ради, третя особа - Старосинявська державна нотаріальна контора Хмельницької області в частині вимог про визнання права в порядку спадкування по 1\2 частині за кожним на завершення приватизації земельної ділянки 0,07 га для обслуговування житлового будинку та господарських будівель та 0,92 га. для ведення особистого селянського господарства - залишити без розгляду.

Продовжити розгляд справи за позовом ОСОБА_2 та ОСОБА_3в частині решти пред'явлених ними вимог.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Хмельницької області через Старосинявський районний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Головуюча Галиш І.Б.

СудСтаросинявський районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення18.07.2017
Оприлюднено18.07.2017
Номер документу67785907
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —684/290/17

Рішення від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Рішення від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 18.07.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 08.06.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

Ухвала від 24.05.2017

Цивільне

Старосинявський районний суд Хмельницької області

Галиш І. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні