Ухвала
від 31.05.2017 по справі 816/1915/15
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

31 травня 2017 року м. ПолтаваСправа № 816/1915/15

Полтавський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Сич С.С.,

за участю:

секретаря судового засідання - Бурнаховської Ю.Р.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про залишення без розгляду його заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі №816/1915/15 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Зіньківському районі Полтавської області до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Краяни" про відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій, -

В С Т А Н О В И В:

22 травня 2017 року до Полтавського окружного адміністративного суду надійшла заява Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про заміну сторони виконавчого провадження - стягувача Управління Пенсійного фонду України в Зіньківському районі Полтавської області на Полтавське об'єднане управління Пенсійного фонду України Полтавської області.

Ухвалою Полтавського окружного адміністративного суду від 23 травня 2017 року питання про заміну сторони виконавчого провадження призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні на 31 травня 2017 року.

31 травня 2017 року до суду надійшла заява Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про залишення без розгляду його заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 816/1915/15.

          Суд розцінює вказану заяву, як заяву про відкликання заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 816/1915/15.

          Частиною 7 статті 9 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що у разі відсутності закону, що регулює відповідні правовідносини, суд застосовує закон, що регулює подібні правовідносини (аналогія закону), а за відсутності такого закону суд виходить із конституційних принципів і загальних засад права (аналогія права).

          Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 155 Кодексу адміністративного судочинства України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду, якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

          Частиною 3 статті 155 Кодексу адміністративного судочинства України передбачено, що особа, позовна заява якої залишена без розгляду, після усунення підстав, з яких заява була залишена без розгляду, має право звернутися до адміністративного суду в загальному порядку.

          З огляду на вищевикладене, суд вважає за можливе задовольнити заяву Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про залишення без розгляду його заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі №816/1915/15 та залишити без розгляду заяву Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 816/1915/15 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Зіньківському районі Полтавської області до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Краяни" про відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій.

          На підставі викладеного, керуючись статтями 9, 155, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

          Заяву Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про залишення без розгляду його заяви про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 816/1915/15 - задовольнити.

          Заяву Гадяцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області про заміну сторони виконавчого провадження у справі № 816/1915/15 за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Зіньківському районі Полтавської області до Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю "Краяни" про відшкодування витрат на виплату і доставку пільгових пенсій - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційного адміністративного суду через Полтавський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали з одночасним надісланням її копії до суду апеляційної інстанції. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

          Суддя                                                                       С.С. Сич

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.05.2017
Оприлюднено06.06.2017
Номер документу66826934
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —816/1915/15

Ухвала від 23.05.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 15.05.2024

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 09.08.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 31.07.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 31.05.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 23.05.2017

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Постанова від 25.06.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

Ухвала від 05.06.2015

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Сич

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні