Ухвала
від 31.05.2017 по справі 815/2426/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2426/17

УХВАЛА

про закриття провадження у справі

31 травня 2017 року м.Одеса

Одеський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді Бойко О.Я.,

за участі:

секретаря судового засідання: Белінського Г.В.,

представника позивача - Краснякова Я.В. за довіреністю,

відповідач - не з'явився

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про відкликання адміністративного позову приватного підприємства "НАТАЛІ-ГРАНД" до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ "ФІДОБАНК" Коваленко О.В. про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом приватного підприємства "НАТАЛІ-ГРАНД" до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ "ФІДОБАНК" Коваленко О.В. про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів.

У судовому засіданні представник позивача заявив клопотання про відкликання адміністративного позову.

Відповідач у судове засідання не з'явився про день час та місце розгляду справи повідомлений належним чином та завчасно.

Відповідно до п.2 ч.1 ст.157 КАС України суд закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від адміністративного позову і відмову прийнято судом.

За таких обставин, з урахуванням п.2 ч.1ст.157 КАС України, суд дійшов висновку про закриття провадження у справі у зв'язку з відкликанням представником позивача адміністративного позову.

Суд роз'ясняє позивачу, що повторне звернення з тією самою позовною заявою не допускається.

Керуючись ст.ст. 49, п.2 ч.1. 157, 160, 165,167 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Закрити провадження у справі за адміністративним позовом приватного підприємства "НАТАЛІ-ГРАНД" до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ "ФІДОБАНК" Коваленко О.В. про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів.

Порядок і строки оскарження ухвали визначаються ст. 185 Кодексу адміністративного судочинства України. Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення 5-денного строку з дня проголошення ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Одеського апеляційного адміністративного суду через адміністративний суду першої інстанції, який ухвалив судове рішення.

Повний текст ухвали виготовлений 01.06.2017 року

Суддя О.Я. Бойко

.

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.05.2017
Оприлюднено07.06.2017
Номер документу66899678
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/2426/17

Ухвала від 09.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 09.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 31.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 17.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 25.04.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні