Ухвала
від 09.06.2017 по справі 815/2426/17
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 815/2426/17

У Х В А Л А

про виправлення описки

09 червня 2017 року м. Одеса

Одеський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді - Бойко О.Я.,

розглянувши у порядку письмового провадження питання про виправлення описки допущеної судом в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 31.05.2017 року по адміністративній справі за позовом приватного підприємства «НАТАЛІ-ГРАНД» до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ «ФІДОБАНК» ОСОБА_1 про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Одеського окружного адміністративного суду знаходиться справа за позовом приватного підприємства «НАТАЛІ-ГРАНД» до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ «ФІДОБАНК» ОСОБА_1 про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів.

Ухвалою суду від 31.05.2017 року закрито провадження у справі.

Відповідно до п.5 ч.1 ст.155 КАС України суд своєю ухвалою залишає позовну заяву без розгляду якщо надійшло клопотання позивача про відкликання позовної заяви.

Представник позивача у судовому засіданні заявив клопотання про відкликання позовної заяви, однак суд помилково прийняв ухвалу про закриття провадження відповідно до п.2 ч.1 ст.157 КАС України, а правильно залишення позовної заяви без розгляду згідно з п.5 ч.1 ст.155 КАС України.

Згідно з ч.1 ст.169 КАС України суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Відповідно до ч.2 ст.169 КАС України питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

З урахуванням зазначеного вище, суд вважає за необхідне виправити допущену в ухвалі Одеського окружного адміністративного суду від 31.05.2017 року описку.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.155,160, 169 КАС України, суд -

УХВАЛИВ:

Внести виправлення в ухвалу Одеського окружного адміністративного суду від 31.05.2017 року по справі № 815/2426/17, вірно зазначивши у назві та резолютивній частині:

1. Адміністративний позов приватного підприємства «НАТАЛІ-ГРАНД» до Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПУАТ «ФІДОБАНК» ОСОБА_1 про визнання протиправною відмову щодо включення кредитної вимоги до реєстру акцептованих вимог кредиторів - залишити без розгляду .

Роз'яснити позивачу, що залишення позовної заяви без розгляду не перешкоджає повторному зверненню до адміністративного суду в загальному порядку.

Порядок і строки оскарження ухвали визначаються ст. 185 Кодексу адміністративного судочинства України. Ухвала суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення 5-денного строку з дня проголошення ухвали.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Одеського апеляційного адміністративного суду через адміністративний суд першої інстанції, який ухвалив судове рішення

Суддя О.Я. Бойко

СудОдеський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення09.06.2017
Оприлюднено13.06.2017
Номер документу67032568
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —815/2426/17

Ухвала від 09.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 09.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 31.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 17.05.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

Ухвала від 25.04.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Бойко О.Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні