Ухвала
від 23.05.2017 по справі 161/3968/17
ЛУЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 161/3968/17

Провадження № 2/161/1916/17

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

23 травня 2017 року Луцький міськрайонний суд Волинської області

в складі: головуючого - судді Пушкарчук В.П.,

при секретарі Сіньчук Л.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Луцьку цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Навігатор-Груп про стягнення боргу, -

в с т а н о в и в :

В провадженні Луцького міськрайонного суду перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Навігатор-Груп про стягнення боргу.

Позивач та його представник за викликом суду в судові засідання 27 квітня 2017 року не з'явилився, хоча про час, день судового розгляду були повідомлені належним чином.

23 травня 2017 року позивач та його представник повторно не з'явилися за викликом суду в судове засідання, хоча про час, день судового розгляду повідомлені належним чином.

Аналіз матеріалів справи дає підстави стверджувати про зловживання позивачем своїм процесуальним правом щодо неявки в судове засідання, що спрямоване на свідоме, навмисне і недобросовісне затягування судового розгляду даної справи.

Згідно ст. 1 ЦПК України завданнями цивільного судочинства є справедливий неупереджений та своєчасний розгляд і вирішення цивільних справ з метою захисту порушених, невизнаних або оспорюваних прав, свобод чи інтересів фізичних осіб, прав та інтересів юридичних осіб, держави

Оскільки, позивач, будучи повідомленим належним чином про час і місце розгляду справи в судове засідання повторно не з'явилася, без поважних на те причин, так як на момент розгляду справи в матеріалах справи відсутні будь-які дані, які б свідчили про поважні причини неявки позивача в судове засідання, не забезпечив явку свого представника, суд приходить до висновку про наявність підстав для залишення позову без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України, суд,-

у х в а л и в :

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2, Товариства з обмеженою відповідальністю Навігатор-Груп про стягнення боргу - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Волинської області через Луцький міськрайонний суд шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя Луцького міськрайонного суду

Волинської області ОСОБА_3

СудЛуцький міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення23.05.2017
Оприлюднено09.06.2017
Номер документу66940223
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —161/3968/17

Ухвала від 11.08.2017

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 17.08.2017

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 23.05.2017

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 15.03.2017

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

Ухвала від 14.03.2017

Цивільне

Луцький міськрайонний суд Волинської області

Пушкарчук В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні