Ухвала
від 14.06.2017 по справі 806/3034/14
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

14 червня 2017 року                              м. Житомир          Справа № 806/3034/14

Категорія 10.1

Житомирський окружний адміністративний суд

у складі : судді Нагірняк М.Ф.

розглянувши у порядку письмового провадження заяву Коростишівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області про заміну позивача по справі за позовом Управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі Житомирської області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Світанок" про стягнення 21592,21 грн,-

в с т а н о в и в:

14 серпня 2014 року Житомирським окружним адміністративним судом була винесена постанова по справі № 806/3034/14 про стягнення з товариства з обмеженою відповідальністю "Світанок" на користь управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі Житомирської області 21592,21 грн. заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату та доставку пільгових пенсій за січень - червень 2014 року.

На підставі зазначеного рішення суд видав виконавчий лист № 2805/14 для звернення його до примусового виконання.

02 червня 2017 року від Коростишівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області надійшла заява про заміну позивача по вказаній справі з тих підстав, що згідно постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 №1055 "Про деякі питання функціонування територіальних органів Пенсійного фонду України" юридичні особи - управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі Житомирської області та управління Пенсійного фонду України в Брусилівському районі Житомирської області були ліквідовані шляхом реорганізації (злиття) в установленому законом порядку та утворено на їх базі Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, про що 30.03.2016 внесено запис до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та Громадських формувань.

Представник заявника та відповідача в судове засідання не прибули, про дату, час і місце судового засідання були повідомлені належним чином. Одночасно із подачею заяви про заміну позивача заявник заявив клопотання про її розгляд без його участі.

Згідно з частиною 6 статті 128 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає за можливе розглянути заяву у письмовому провадженні.

Відповідно до статті 55 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

За таких обставин оскільки первинний позивач - Управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі Житомирської області вибув, його правонаступником є Коростишівське об'єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області, тому суд вважає заяву позивача обґрунтованою і такою, що підлягає задоволенню.

Керуючись статтями 55, 128, 160, 165, 186, 254 Кодексу адміністративного судочинства України,

у х в а л и в:

          Заяву Коростишівського об'єднаного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області - задовольнити.

          Замінити первинного позивача - Управління Пенсійного фонду України в Коростишівському районі Житомирської області його правонаступником - Коростишівським об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України в Житомирській області.          

          Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Житомирського апеляційного адміністративного суду через Житомирський окружний адміністративний суд протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                                              М.Ф. Нагірняк

СудЖитомирський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.06.2017
Оприлюднено16.06.2017
Номер документу67122553
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —806/3034/14

Ухвала від 13.03.2024

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

Ухвала від 29.10.2019

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

Ухвала від 14.06.2017

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Нагірняк Микола Федорович

Постанова від 14.08.2014

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Літвин Олексій Терентійович

Ухвала від 02.07.2014

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Літвин Олексій Терентійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні