Ухвала
від 19.06.2017 по справі 802/976/17-а
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

м. Вінниця

19 червня 2017 р.                                                  Справа № 802/976/17-а

Суддя Вінницького окружного адміністративного суду Мультян Марина Бондівна, розглянувши матеріали подання Головного управління ДФС у Вінницькій області про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна приватного підприємства "Сігма Захист"

ВСТАНОВИВ:

19 червня 2017 року Головне управління ДФС у Вінницькій області звернулась в суд з поданням про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна приватного підприємства "Сігма Захист".

Так, перешкоди для прийняття подання відсутні, воно підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудне Вінницькому окружному адміністративному суду, відповідає вимогам, передбачених статтею 106 та 183-3 КАС України, що є підставою для відкриття провадження за зазначеним поданням.

Враховуючи викладене, суд дійшов висновку про відкриття провадження в адміністративній справі за даним поданням.

З метою забезпечення всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення адміністративної справи протягом розумного строку, в порядку підготовки справи до судового розгляду суддею проведені всі необхідні передбачені статтею 110 КАС України підготовчі дії.

Керуючись ст. ст. 106, 110, 183-3 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за поданням Головного управління ДФС у Вінницькій області про підтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна приватного підприємства "Сігма Захист"

2. Розгляд справи здійснюватиметься суддею одноособово.

3. Закінчити підготовче провадження.

4. Призначити справу до судового розгляду на 20.06.17 о 09:00год. в залі судового засідання № 2 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Брацлавська, 14.

5. Враховуючи скорочені строки розгляду справ даної категорії, повідомити сторін про розгляд справи у спосіб визначений ст. 38 КАС України.

6. Зобов'язати сторони та інших осіб, які беруть участь у справі, забезпечити явку в засідання представників сторін з визначеними ст. 58 КАС України доказами про повноваження, та з документами, що посвідчують особу.

7.          Витребувати у осіб, які беруть участь у справі, та зобов'язати їх надати суду наступні документи та матеріали:

Заявника: оригінали доданих до подання матеріалів для їх огляду в судовому засіданні; інші докази в обґрунтування позовних вимог, які матимуть значення для вирішення спору;

Платника податків: письмові заперечення на подання з нормативно-правовим обґрунтуванням; докази в підтвердження своїх доводів чи заперечень, які матимуть значення при вирішенні спору.

8. Копію даної ухвали надіслати особам, що беруть участь у справі.

9. У випадку невиконання особами, які беруть участь у справі, вимог даної ухвали – надати письмові пояснення з обґрунтуванням причин її невиконання.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду , які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                   Мультян Марина Бондівна

Дата ухвалення рішення19.06.2017
Оприлюднено23.06.2017
Номер документу67202367
СудочинствоАдміністративне
Сутьпідтвердження обґрунтованості адміністративного арешту майна приватного підприємства "Сігма Захист

Судовий реєстр по справі —802/976/17-а

Постанова від 20.06.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

Ухвала від 19.06.2017

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Мультян Марина Бондівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні