Ухвала
від 20.06.2017 по справі 428/12644/16-ц
СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 428/12644/16-ц

Провадження №2/428/938/2017

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 червня 2017 року Сєверодонецький міський суд

Луганської області в складі:

судді Юзефовича І.О.

при секретарі Продченко О.А.

за участю представника відповідача ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Сєверодонецька цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк про стягнення заборгованості по заробітній платі , компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги , середнього заробітку за весь час затримки виплати заробітної плати та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати,

встановив:

ОСОБА_2 звернувся до Сєвєродонецького міського суду із позовною заявою до ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк про стягнення заборгованості по заробітній платі , компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги , середнього заробітку за весь час затримки виплати заробітної плати та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати.

До судового засідання позивач ОСОБА_2 надав до суду клопотання про відмову від позову в частині стягнення з відповідача ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк заборгованості по заробітній платі, компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги у розмірі 9283,21грн., та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати, оскільки за даним питанням було видано судовий наказ та заяву про розгляд справи за його відсутністю.

Представник відповідача ОСОБА_1 у судовому засіданні просив вирішити дане питання на розсуд суду.

Вислухавши думку представника відповідача, дослідивши матеріали справи, суд прийшов до наступного.

Відповідно до п.3 ч.1 ст. 205 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

За таких обставин, суд вважає , що відмова від позову позивача ОСОБА_2 в частині стягнення з відповідача ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк заборгованості по заробітній платі, компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги у розмірі 9283,21грн., та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати, підлягає прийняттю , оскільки не порушує прав та інтересів сторін.

Керуючись ст.ст. 205 , 206 , 210 , 293 ЦПК України , суд -

ухвалив:

Задовольнити клопотання позивача ОСОБА_2 та прийняти відмову від позову в частині стягнення з відповідача ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк заборгованості по заробітній платі, компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги у розмірі 9283,21грн., та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати.

Закрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк про стягнення заборгованості по заробітній платі , компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги , середнього заробітку за весь час затримки виплати заробітної плати та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати в частині стягнення з відповідача ОСОБА_3 підприємства Міжнародний аеропорт Сєвєродонецьк заборгованості по заробітній платі, компенсації за невикористану відпустку , вихідної допомоги у розмірі 9283,21грн., та компенсації втрати частини заробітної плати у зв'язку з порушенням строків її виплати, у зв'язку з відмовою позивача від даної частини позову , яка прийнята судом.

Роз'яснити ОСОБА_2, що повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається. Наявність ухвали про закриття провадження у зв'язку з прийняттям відмови позивача від позову не позбавляє відповідача в цій справі права на звернення до суду за вирішенням цього спору.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Луганської області через Сєвєродонецький міський суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу суду було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя .

СудСєвєродонецький міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.06.2017
Оприлюднено26.06.2017
Номер документу67298254
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —428/12644/16-ц

Рішення від 20.06.2017

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Юзефович І. О.

Ухвала від 20.06.2017

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Юзефович І. О.

Ухвала від 16.12.2016

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Юзефович І. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні