Ухвала
від 16.06.2017 по справі 128/557/16-ц
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/557/16-ц

УХВАЛА

16 червня 2017 року м. Вінниця

Вінницький районний суд Вінницької області у складі:

головуючої - судді Саєнко О.Б., при секретарі - Кіяниця А.О., без участі сторін,

при розгляді у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Вінниця Вінницької області цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ППВП Еководземпроект , ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою , -

ВСТАНОВИВ:

04 лютого 2016 року до Вінницького районного суду Вінницької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ППВП Еководземпроект , ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою .

16.06.2017 року до судового цивільного процесу не з*явились.

Через канцелярію суду позивач надала уточнену позовну заяву пред*явлену до Стрижавської селищної ради , Приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , приватно проектно-вишукувального підприємства Еководземпроект про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою , Управління Держгеокадасту у Вінницькому районі Вінницької області, дану уточнену позовну заяву позивач просила долучити до матеріалів справи, також позивач просила суд залучити до даної справи, в зв*язку із подання уточненої позовної заяви співвідповідача ППВП Еководземпроект , дане клопотання просила розглянути без її участі та участі її представника.

Дослідивши клопотання, надані матеріали справи, суд вважає що дане клопотання підлягає задоволенню виходячи з наступного.

Відповідно до положень ст. 33 ЦПК України, суд за клопотанням позивача, не припиняючи розгляду справи, замінює первісного відповідача належним відповідачем, якщо позов пред'явлено не до тієї особи, яка має відповідати за позовом, або залучає до участі у справі іншу особу як співвідповідача. Після заміни відповідача або залучення до участі у справі співвідповідача справа за клопотанням нового відповідача або залученого співвідповідача розглядається спочатку.

Тому, з огляду на межі та зміст позовних вимог по даній цивільній справі, враховуючи подану позивачем уточнену позовну заяву, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання позивача та залучити ППВП Еководземпроект в якості співвідповідача по даній справі, оскільки, рішення по справі може вплинути на права та обов'язки даного підприємства.

Керуючись ст.33 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 про залучення співвідповідача - задовольнити.

Залучити до участі по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Стрижавської селищної ради Вінницького району Вінницької області, приватного сільськогосподарського підприємства Агрофірма Батьківщина , ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою , за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ППВП Еководземпроект , ДП Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою у якості співвідповідача Приватне проектно-вишукувальне підприємство Еководземпроект (вул. Хмельницьке шосе, 23, кім.25,м. Вінниця).

Направити вказаному співвідповідачу копію позовної заяви, разом із доданими до неї документами, а також судову повістку для виклику до судового засідання, призначеного на 29.08. 2017 року о 15.00 год.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення16.06.2017
Оприлюднено03.07.2017
Номер документу67415460
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —128/557/16-ц

Ухвала від 13.07.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Ухвала від 05.07.2023

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сопрун В. В.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Рішення від 17.04.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 31.01.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 23.01.2018

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 27.12.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 14.03.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 16.06.2017

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

Ухвала від 26.09.2016

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Саєнко О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні