Ухвала
від 14.06.2017 по справі 808/1635/17
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

УХВАЛА

З ПИТАНЬ ОГОЛОШННЯ ПЕРЕРВИ В РОЗГЛЯДІ СПРАВИ

14 червня 2017 року Справа № 808/1635/17

м. Запоріжжя

Запорізький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Прасова О.О. при секретарі Гудименко Я.А., розглянувши у місті Запоріжжі адміністративну справу

за позовом: Публічного акціонерного товариства "Азов-2000"

до: Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача: Публічне акціонерне товариство "Універсал Банк".

про визнання протиправним рішення,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Публічного акціонерного товариства "Азов-2000" (далі - позивач, ПАТ "Азов-2000") до Відділу примусового виконання рішень Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області (надалі - відповідач), в якому позивач просить суд: визнати протиправним рішення, оформлене дорученням №10167-2-034 від 11.05.2017, суб'єкта владних повноважень - Управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області, щодо проведення виконавчих дій, а саме: перевірити стан зберігання дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку "Одіссей", загальною площею 3976,7 кв.м., що розташований за адресою: Запорізька область, Якімівський район, смт.Кирилівка, вул.Коса Пересип (Коса "Пересип"), будинок за номером 114, а саме: дотримання державним виконавцем заборон режиму користування та наявність опечаток ВДПВК УДВСГТУЮ в Запорізький області на вхідних дверях будівель, які розташовані на території дитячого заміського закладу оздоровлення та відпочинку "Одісей".

14.06.2017 представником третьої особи подано клопотання про оголошення перерви у розгляді справи для подання ним належних доказів необґрунтованості позовних вимог, оскільки у дане судове засідання він не може з'явитись..

Відповідно до ч.2, ч.3 ст.150 КАС України суд оголошує перерву у зв'язку з необхідністю одержання нових доказів або в інших необхідних випадках. Тривалість перерви встановлюється судом залежно від обставин розгляду справи. Суд, відкладаючи розгляд справи або оголошуючи перерву в її розгляді, встановлює дату і час нового судового засідання, про що повідомляє під розписку осіб, які беруть участь у справі, свідків, експертів, спеціалістів, перекладачів, які були присутніми в судовому засіданні. Особи, які беруть участь у справі, свідки, експерти, спеціалісти, перекладачі, які не прибули або яких суд вперше залучає до участі в адміністративному процесі, викликаються в судове засідання повістками.

Відповідно до ч.2 ст.128 КАС України неприбуття в судове засідання без поважних причин представника сторони або третьої особи, які прибули в судове засідання, або неповідомлення ним про причини неприбуття не є перешкодою для розгляду справи. Проте за клопотанням сторони та з урахуванням обставин у справі суд може відкласти її розгляд.

Представником третьої особи у поданому клопотанні не наведено жодних об'єктивних, поважних причин, які унеможливлюють судовий розгляд справи 14.06.2017.

Сторона, а також третя особа в адміністративній справі можуть брати участь в адміністративному процесі особисто і (або) через представника (ч.1 ст.56 КАС України).

Згідно з ч.2 ст.56 КАС України представником може бути фізична особа, яка відповідно до частини другої статті 48 цього Кодексу має адміністративну процесуальну дієздатність.

Представники беруть участь в адміністративному процесі на основі договору або закону (ч.3 ст.56 КАС України).

Вказані причини унеможливлюють оголошення перерви в судовому розгляді справи.

Керуючись ст.ст.11, 56, 150, 160, 165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Відмовити у задоволенні клопотання представника третьої особи про оголошення перерви в судовому розгляді справи.

Ухвала набирала законної сили з моменту прийняття та оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Прасов

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення14.06.2017
Оприлюднено06.07.2017
Номер документу67526597
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —808/1635/17

Постанова від 14.06.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 14.06.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 07.06.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 07.06.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні