Ухвала
від 30.06.2017 по справі 210/1598/17
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

ДЗЕРЖИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КРИВОГО РОГУ

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

іменем України

Справа № 210/1598/17

Провадження № 1-кс/210/1166/17

"30" червня 2017 р.

Дзержинський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області у складі:

слідчого судді: ОСОБА_1 ,

за участю секретаря судового засідання: ОСОБА_2 ,

прокурора: ОСОБА_3 ,

представника ПП «ВОСХОД»: ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, клопотання прокурора Криворізької місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області, юриста 2-го класу ОСОБА_3 , винесене в рамках кримінального провадження №12016040710003291 від 09 листопада 2016 року, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст.364 ч.2 КК України, про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В:

27 червня 2017 року до Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області звернувся прокурор із вищевказаним клопотанням, яке вмотивовано тим, що в провадженні СВ Металургійного ВП КВП ГУНП України в Дніпропетровській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016040710003291 від 09 листопада 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.364 ч.2 КК України.

Під час досудового розслідування попередньо встановлено, що посадові особи ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» зловживаючи владою та службовим становищем щодо не передачі на баланс об`єктів державної власності ігнорують права власника, - держави та завдають істотної шкоди її законним інтересам. Так в ході досудового розслідування витребувано з ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та з Фонду державного майна копії документів, які стосуються реприватизації ВАТ «Криворіжсталі» в 2005 році. За результатами опрацювання вказаної документації встановлено, що наказом Міністерства промислової політики України (правонаступником якого є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України на підставі постанови КМУ від 23 березня 2014 року №94 «Про реорганізацію Міністерства промислової політики») від 02 грудня 2008 року №825 «Про передачу шламів металургійного виробництва» виконувачу обов`язки директора Українського республіканського державного тресту комплектування підприємств металургії (м. Дніпропетровськ) ОСОБА_5 було доручено забезпечити передачу і прийняття на баланс шламів металургійного виробництва, які були накопичені державним підприємством «Криворіжсталь» до корпоратизації і знаходяться на території шламосховищ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» та створити комісію з питань приймання-передачі шламів металургійного виробництва. Комісії з питань прийому-передачі шламів металургійного виробництва в місячний термін скласти акт приймання-передачі та надати його до міністерства промислової політики на затвердження. На підставі затвердженого акту приймання-передачі виконуючому обов`язки директора Українського республіканського державного тресту комплектування підприємств металургії необхідно внести зміни до обліку майна, урегулювати в установленому порядку право на землекористування, забезпечити зберігання і охорону шламів металургійного виробництва, що передані.

Наказом Міністерства промислової політики України від 06 лютого 2009 року №104 «Про передачу шлаків доменного і сталеплавильного виробництва» директору Українського республіканського державного тресту комплектування підприємств металургії (м. Дніпропетровськ) ОСОБА_5 було доручено забезпечити передачу і прийняття на баланс шлаків доменного виробництва в обсязі 25 371,967 тис. тон і сталеплавильного виробництва в обсязі 49 743,961 тис. тон, які були накопичені державним підприємством «Криворіжсталь» до корпоратизації і знаходяться на території шлакових відвалів ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Крім того, в ходів досудового розслідування було встановлено, що посадові особи ПП «ВОСХОД» здійснюють переробку шлаків доменного виробництва, які знаходяться на території ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Переробка вказаних шлаків здійснюється на підставі договорів між ПП «ВОСХОД» та ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», в зв`язку з чим виникла необхідність проведення обшуку за місцем реєстрації підприємства ПП «ВОСХОД» за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Цемлянська, 5в з метою вилучення документів на підставі яких здійснюється розробка та переробка доменних шлаків; фінансово-господарська документацію, яка підтверджує об`єми розроблених та перероблених шлаків; дозвільну та проектну документацію; комп`ютерну техніку та інші електронні носії інформації; документи, які стосуються здійснення господарської діяльності.

З огляду на наявні обставини, враховуючи що посадові особи ПП «ВОСХОД» з метою приховування злочину можуть зміни або знищити вказані документи необхідно провести обшук в будівлях та спорудах, які розташовані на території земельної ділянки за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Цемлянська, 5в, яка відповідно до інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно №90046722 від 20 червня 2017 року належить ПП «ВОСХОД».

Так, 21 червня 2017 року Дзержинським районним судом міста Кривого Рогу за результатами розгляду клопотання прокурора у судовій справі №210/1598/17, було ухвалено ухвалу, якою надано дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях ПП «ВОСХОД» по вул. Цемлянська, 5в з метою відшукання та вилучення документів на підставі яких ПП «ВОСХОД» здійснює розробку та переробку доменних шлаків; фінансово-господарська документація, яка підтверджує об`єми розроблених та перероблених шлаків; дозвільну та проектну документацію; комп`ютерну техніку та інші електронні носії інформації; документи, які стосуються здійснення господарської діяльності.

На виконання зазначеної ухвали, з метою відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для всебічного, повного й неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, 23 червня 2017 року було проведено обшук в триповерховій не житловій адміністративній будівлі ПП «ВОСХОД». В ході проведення ошуку було допитано в якості свідка директора підприємства ПП «ВОСХОД» ОСОБА_6 , який у своїх показаннях зазначив, що ПП «ВОСХОД» здійснює свою підприємницьку діяльність в тому числі й за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114, за вказаною адресою знаходиться дільниця №1 ПП «ВОСХОД» з переробки доменних шлаків.

В зв`язку з цим, слідчим на місці було прийнято рішення про необхідність проведення обшуку за вказаною адресою без ухвали слідчого судді, оскільки процес отримання ухвали про обшук потребувало значного часу за який посадові особи ПП «ВОСХОД» могли б знищити речі та документи, які знаходились за вказаною адресою, цим самим уникнути кримінальної відповідальності за можливо вчинений злочин.

Так, слідчим слідчої групи кримінального провадження №12016040710003291 ОСОБА_7 без ухвали слідчого судді 23 червня 2017 року проведено обшук в приміщеннях дільниця №1 ПП «ВОСХОД», що розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114 та відповідно Інформаційної довідки №90476681 від 24 червня 2017 року належить ПП «ВОСХОД».

В ході обшуку було виявлено та вилучено наступні речі та документи:

- папка з технічною документацією на тепловози ТГМ 4, 20190, 0352;

- папка з технічною документацією на тепловози ТЄМ 2, інв.. номер 7634;

- матерчата сумка зеленого кольору з тех. Документацією тепловоза ТЄМ2У, інв. № 8910;

- 2 (дві) книги видачі путєвих листів;3 (три) журнала відгрузки готової продукції;

- Журнал обліку вагонів;

- Папка з тепологічними картами;

- Журнал обліку вагонів 2017 р.;

- файл з путєвими листами;

- Картонна коробка з відвісними, путовими по шлаку;

- Книга обліку перевірки вимірювальних шаблонів, манометрів, повітряних резервуарів;

- Книга видачі радіостанцій ПП «Восход»;

- Паспорта на манометри, вимірювальний інструмент, досліди повітряних резервуарів;

- Папка (файл) з файлами, з наказами ПП «Восход»;

- Журнал по безпеці руху на ж/д транспорті ПП «Восход»;

- Журнал обліку видачі дослідів працівників ПП «Восход» пов`язаних з рухом потягів та маневрової роботи;

- Книга обліків здачі дослідів працівників ПП «Восход», пов`язаних з роботою ж/д транспорту;

- Технічний паспорт ж/д хазяйства ПП «Восход», дільниця № 1,2 (2008);

- Паспорт Белаз НОМЕР_1 ;

- Тех. паспорт тепловозу ТГМ4Б № 0352;

- Тех. Паспорт тепловозу ТЭМ2 № 7634;

- Тех. Паспорт тепловозу ТЭМ2У № 8910;

- Проект установки по переробці сталеплавильних шляхів;

- Альбом технологічних карт;

- Робочий проект (альбом вертежів) розробка сталеплавильних шлакових відвалів;

- Папка з формуляром комплексу обладнання ООО «Завод Строммаш» м. Черкаси;

- Тех. Опис, інструкція по експлуатації 2 альбоми;

- Проект брикетної лінії;

- Журнал огляду рухомого складу;

- Картонна папка з протоколами випробувань;

- Папка картонна зі звітами по проведенню інвентаризації викидів забруднюючих речовин;

- Проект комплексу з переробки холодних сталеливарних шлаків;

- Робочий проект установки по брикетуванню відходів металургійного виробництва;

- Пояснювальна записка розробки сталеливарних шляхів;

- Паспорти на БелАЗ 7523, № 814, 816, 819; БелАЗ 75485, № 808; трактор гусеничний (бульдозер) Т130МП1 (ДЗ 109); навантажувач фронтальний L-34, №35952 АЕ, № НОМЕР_2 ;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2015 р. 4 книги;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2014 р. 2 книги;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2016 р. 3 книги;

- Паспорт БелАЗ -7524ПС №818; № 7523ПС №815; № НОМЕР_3 , №807;

- Паспорт на навантажувач фронтальний L-34 № НОМЕР_4 ;

- Паспорт БелАЗ 7523, №805;

- Журнал відпусток та лікарняних;

- Журнал внутрішнього лабораторного контролю 2 шт;

- Папки з планами (сірого кольору);

- Журнал реєстрації інструктажів охорони праці 2 шт.;

- Папка з копіями накладних;

- Папка синього кольору з інструкціями ( робочі; посадові);

- Папка з путовими листами та іншими бухгалтерськими документами;

- Книга реєстрації результатів піротехнічного, хімічного та радіаційного контролю;

- Журнал відбору проб;

- Книга реєстрації результатів вихідного піротехнічного, хімічного та радіаційного контролю брухту та відходів чорних металів;

- Офісна папка з надписом ТРА станцій, обрання машиністів;

- Офісна папка сірого кольору з інструкціями;

- Картонна папка з актами (10 120);

- Паспорти загрузки автомобілів БелАЗ;

- Паспорти розробок уступів;

- Пакет з ж/д документацією;

- Путєві листи на вагони в папці зеленого кольору;

- Печатка ПП «Восход».

Таким чином, вилучені речі, цінності та документи в результаті обшуку адміністративних приміщень дільниці №1 ПП «ВОСХОД» по вул. Криворіжсталі, 114, який відбувся 23 червня 2017 року, в розумінні ст.168 ч.1 КПК України, є тимчасово вилученим майном.

В даному випадку вилучені речі, цінності та документи в результаті обшуку адміністративних приміщень дільниці №1 ПП «ВОСХОД» по вул. Криворіжсталі 114, в м. Кривому Розі, зокрема, бухгалтерські документи та комп`ютерне обладнання, на думку слідства можуть бути здобуті в результаті вчинення кримінального правопорушення або містити докази вчиненого правопорушення та використані як доказ факту чи обставин, щодо вчинення кримінального правопорушення.

Крім того, слідство вважає, що відмова у накладенні арешту на перераховані у протоколі обшуку адміністративних приміщень ПП «ВОСХОД» речі та комп`ютерне обладнання (ноутбуки), може призвести до приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі майна або настання інших наслідків, які можуть перешкодити встановленню істини у кримінальному провадженні.

Враховуючи, викладене, а також з метою забезпечення можливої конфіскації майна як виду покарання чи відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення, існує необхідність у накладанні арешту на вищевказані речі, документи, цінності.

На підставі викладеного прокурор просив клопотання задовольнити.

Згідно положень ст.93 ч.2 КПК України сторона обвинувачення здійснює збирання доказів шляхом проведення слідчих та процесуальних дій, передбачених цим Кодексом.

Відповідно до вимог ст.167 ч.2 п.1 КПК України тимчасово вилученим може бути майно у вигляді речей, документів, грошей тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди.

Згідно ст.170 ч.2 п.1, ч.3 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям ст.98 КПК України.

Таким чином підставами, у зв`язку з якими необхідно здійснити арешт на вказане вище майно та документи, є те, що у органу досудового розслідування є достатньо інформації вважати, що вищевказані документи та речі є знаряддям вчинення кримінального правопорушення та зберігають сліди вчинення кримінального правопорушення, які необхідно буде встановити.

Для встановлення наявності або відсутності складу кримінального правопорушення передбаченого ст.364 ч.2 КК України, необхідні спеціальні знання експерта, у зв`язку із чим органом досудового розслідування в подальшому планується проведення ряду експертиз із вилученими документами та майном.

Клопотання подано до суду в межах територіальної юрисдикції якого знаходиться орган досудового розслідування.

Присутній у судовому засіданні прокурор Криворізької місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області, юрист 2-го класу ОСОБА_3 надав пояснення в обґрунтування клопотання, підтримав його у повному обсязі з підстав та мотивів викладених у ньому, просив слідчого суддю його задовольнити.

Присутній у судовому засіданні представник ПП «ВОСХОД» ОСОБА_4 також надав пояснення по суті справи, проти клопотання прокурора заперечував у повному обсязі вважаючи його необґрунтованим, та таким, що не підлягає задоволенню.

Слідчий суддя, вислухавши думку учасників процесу, дослідивши надані докази, встановив, що у провадженні СВ Металургійного ВП КВП ГУНП України в Дніпропетровській області перебувають матеріали досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12016040710003291 від 09 листопада 2016 року, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ст.364 ч.2 КК України.

21 червня 2017 року Дзержинським районним судом міста Кривого Рогу за результатами розгляду клопотання прокурора у судовій справі №210/1598/17, було ухвалено ухвалу, якою надано дозвіл на проведення обшуку в приміщеннях ПП «ВОСХОД» по вул. Цемлянська, 5в з метою відшукання та вилучення документів на підставі яких ПП «ВОСХОД» здійснює розробку та переробку доменних шлаків; фінансово-господарська документація, яка підтверджує об`єми розроблених та перероблених шлаків; дозвільну та проектну документацію; комп`ютерну техніку та інші електронні носії інформації; документи, які стосуються здійснення господарської діяльності.

На виконання зазначеної ухвали, з метою відшукання та вилучення речей і документів, які мають значення для всебічного, повного й неупередженого дослідження всіх обставин кримінального провадження, 23 червня 2017 року було проведено обшук в триповерховій не житловій адміністративній будівлі ПП «ВОСХОД». В ході проведення ошуку було допитано в якості свідка директора підприємства ПП «ВОСХОД» ОСОБА_6 , який у своїх показаннях зазначив, що ПП «ВОСХОД» здійснює свою підприємницьку діяльність в тому числі й за адресою: АДРЕСА_1 , за вказаною адресою знаходиться дільниця №1 ПП «ВОСХОД» з переробки доменних шлаків.

В зв`язку з цим, слідчим на місці було прийнято рішення про необхідність проведення обшуку за вказаною адресою без ухвали слідчого судді, оскільки процес отримання ухвали про обшук потребувало значного часу за який посадові особи ПП «ВОСХОД» могли б знищити речі та документи, які знаходились за вказаною адресою, цим самим уникнути кримінальної відповідальності за можливо вчинений злочин.

Так, слідчим слідчої групи кримінального провадження №12016040710003291 ОСОБА_7 без ухвали слідчого судді 23 червня 2017 року проведено обшук в приміщеннях дільниця №1 ПП «ВОСХОД», що розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114 та відповідно Інформаційної довідки №90476681 від 24 червня 2017 року належить ПП «ВОСХОД».

27 червня 2017 року прокурор Криворізької місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області, юрист 2-го класу ОСОБА_3 звернувся до Дзержинського районного суду м. Кривого Рогу Дніпропетровської області із клопотанням про проведення обшуку в приміщеннях дільниця №1 ПП «ВОСХОД», що розташована за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114, в порядку ст.233 ч.3 КПК України, котре було задоволено ухвалою суду від 27 червня 2017 року.

Згідно зі ст.131 ч.2 п.7 КПК України, заходом забезпечення кримінального провадження є арешт майна. Відповідно до ст.132 ч.5 КПК України, під час розгляду питання про застосування заходів забезпечення кримінального провадження сторони кримінального провадження повинні подати слідчому судді докази обставин, на які вони посилаються.

В силу ст.234 КПК України вилучені під час здійснення процесуальної дії «Обшук» речі та документи, що не відносяться до предметів, які вилучені законом з обігу, вважаються тимчасово вилученим майном.

Тимчасовим вилученням майна є фактичне позбавлення особи, у володінні яких перебуває зазначене у частині другій статті 167 КПК України майно, можливості володіти, користуватися та розпоряджатися певним майном до вирішення питання про арешт майна або його повернення. Таким майном можуть бути речі, документи, гроші тощо, щодо яких є достатні підстави вважати, що вони, зокрема: підшукані, виготовлені, пристосовані чи використані як засоби чи знаряддя вчинення кримінального правопорушення та (або) зберегли на собі його сліди; є предметом кримінального правопорушення, у тому числі пов`язаного з їх незаконним обігом (ст.167 ч.1 КПК України, ст.167 ч.2 п.п.1, 3 КПК України).

Таким чином, вилучені відповідно до протоколу обшуку від 23 червня 2017 року приміщень дільниці №1 ПП «ВОСХОД» за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114, речі, цінності та документи є тимчасово вилученим майном.

В силу ст.171 ч.5 КПК України клопотання слідчого, прокурора про арешт тимчасово вилученого майна повинно бути подано не пізніше наступного робочого дня після вилучення майна, інакше майно має бути негайно повернуто особі, у якої його було вилучено. Вищевказані строки дотримані прокурором, оскільки незважаючи на те, що клопотання про арешт майна зареєстровано у суді лише 27 червня 2017 року, воно надійшло до суду поштовою кореспонденцією, та згідно штемпелю відправки надіслано до суду у строки, передбачені ст.171 ч.5 КПК України.

Відповідно до ст.170 ч.1 КПК України арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, зникнення, втрати, знищення, використання, перетворення, пересування, передачі, відчуження.

Згідно вимог ст.170 ч.2 п.1 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення збереження речових доказів. За змістом ст.170 ч.3 КПК України, у випадку, передбаченому п.1 ч.2 цього Кодексу, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст.98 цього Кодексу.

У відповідності до ст.98 ч.1 КПК України, речовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддям вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять інші відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, в тому числі предмети, що були об`єктом кримінально протиправних дій, гроші, цінності та інші речі, набуті кримінально протиправним шляхом або отримані юридичною особою внаслідок вчинення кримінального правопорушення.

Відповідно ст.173 ч.2 КПК України, при вирішенні питання про арешт майна слідчий суддя, суд повинен враховувати: 1) правову підставу для арешту майна; 2) можливість використання майна як доказу у кримінальному провадженні (якщо арешт майна накладається у випадку, передбаченому ст.170 ч.2 п.1 цього Кодексу).

Слідчий суддя, суд відмовляють у задоволенні клопотання про арешт майна, якщо особа, що його подала, не доведе необхідність такого арешту, а також наявність ризиків, передбачених абзацом другим частини першої статті 170 цього Кодексу (ст.173 ч.1 КПК України).

Прокурором доведено, що вищевказані документи та речі, вилучені під час обшуку, мають значення для забезпечення даного кримінального провадження, за існування розумних підозр вважати, що це майно та документи є доказом злочину, за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у ст.98 КПК України.

Таким чином, на виконання вимог ст.173 ч.1 КПК України прокурор довів слідчому судді необхідність арешту майна, а також наявність ризиків, передбачених ст.170 КПК України так само як і мету арешту, зазначену в ст.170 КПК України, а тому клопотання про накладення арешту на вказані речі та документи підлягає частковому задоволенню.

При цьому слідчий суддя вважає за необхідне зобов`язати прокурора повернути законним власникам наступне майно, оскільки останнім не доведено, що воно використовується в господарській діяльності ПП «ВОСХОД», та може бути знаряддям вчинення злочину, чи містити на собі сліди його вчинення, а саме: печатка ПП «ВОСХОД».

Водночас, слідчий суддя роз`яснює, що згідно до ст.174 ч.1 п.2 КПК України арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

На підстав викладеного, керуючись ст.ст.167, 169, 170-173, 237, 309, 372 КПК України, слідчий суддя, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання прокурора Криворізької місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області, юриста 2-го класу ОСОБА_3 , винесене в рамках кримінального провадження №12016040710003291 від 09 листопада 2016 року, за ознаками складу кримінального правопорушення, передбаченого ст.364 ч.2 КК України, про арешт майна, - задовольнити частково.

Накласти арешт на перераховані у протоколі обшуку від 23 червня 2017 року приміщень дільниці №1 ПП «ВОСХОД» за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114, речі, цінності та документи, а саме:

- папка з технічною документацією на тепловози ТГМ 4, 20190, 0352;

- папка з технічною документацією на тепловози ТЄМ 2, інв.. номер 7634;

- матерчата сумка зеленого кольору з тех. Документацією тепловоза ТЄМ2У, інв. № 8910;

- 2 (дві) книги видачі путєвих листів;3 (три) журнала відгрузки готової продукції;

- Журнал обліку вагонів;

- Папка з тепологічними картами;

- Журнал обліку вагонів 2017 р.;

- файл з путєвими листами;

- Картонна коробка з відвісними, путовими по шлаку;

- Книга обліку перевірки вимірювальних шаблонів, манометрів, повітряних резервуарів;

- Книга видачі радіостанцій ПП «Восход»;

- Паспорта на манометри, вимірювальний інструмент, досліди повітряних резервуарів;

- Папка (файл) з файлами, з наказами ПП «Восход»;

- Журнал по безпеці руху на ж/д транспорті ПП «Восход»;

- Журнал обліку видачі дослідів працівників ПП «Восход» пов`язаних з рухом потягів та маневрової роботи;

- Книга обліків здачі дослідів працівників ПП «Восход», пов`язаних з роботою ж/д транспорту;

- Технічний паспорт ж/д хазяйства ПП «Восход», дільниця № 1,2 (2008);

- Паспорт Белаз НОМЕР_1 ;

- Тех. паспорт тепловозу ТГМ4Б № 0352;

- Тех. Паспорт тепловозу ТЭМ2 № 7634;

- Тех. Паспорт тепловозу ТЭМ2У № 8910;

- Проект установки по переробці сталеплавильних шляхів;

- Альбом технологічних карт;

- Робочий проект (альбом вертежів) розробка сталеплавильних шлакових відвалів;

- Папка з формуляром комплексу обладнання ООО «Завод Строммаш» м. Черкаси;

- Тех. Опис, інструкція по експлуатації 2 альбоми;

- Проект брикетної лінії;

- Журнал огляду рухомого складу;

- Картонна папка з протоколами випробувань;

- Папка картонна зі звітами по проведенню інвентаризації викидів забруднюючих речовин;

- Проект комплексу з переробки холодних сталеливарних шлаків;

- Робочий проект установки по брикетуванню відходів металургійного виробництва;

- Пояснювальна записка розробки сталеливарних шляхів;

- Паспорти на БелАЗ 7523, № 814, 816, 819; БелАЗ 75485, № 808; трактор гусеничний (бульдозер) Т130МП1 (ДЗ 109); навантажувач фронтальний L-34, №35952 АЕ, № НОМЕР_2 ;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2015 р. 4 книги;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2014 р. 2 книги;

- Книга нарядів ж/д транспорт 2016 р. 3 книги;

- Паспорт БелАЗ -7524ПС №818; № 7523ПС №815; № НОМЕР_3 , №807;

- Паспорт на навантажувач фронтальний L-34 № НОМЕР_4 ;

- Паспорт БелАЗ 7523, №805;

- Журнал відпусток та лікарняних;

- Журнал внутрішнього лабораторного контролю 2 шт;

- Папки з планами (сірого кольору);

- Журнал реєстрації інструктажів охорони праці 2 шт.;

- Папка з копіями накладних;

- Папка синього кольору з інструкціями ( робочі; посадові);

- Папка з путовими листами та іншими бухгалтерськими документами;

- Книга реєстрації результатів піротехнічного, хімічного та радіаційного контролю;

- Журнал відбору проб;

- Книга реєстрації результатів вихідного піротехнічного, хімічного та радіаційного контролю брухту та відходів чорних металів;

- Офісна папка з надписом ТРА станцій, обрання машиністів;

- Офісна папка сірого кольору з інструкціями;

- Картонна папка з актами (10 120);

- Паспорти загрузки автомобілів БелАЗ;

- Паспорти розробок уступів;

- Пакет з ж/д документацією;

- Путєві листи на вагони в папці зеленого кольору.

В іншій частині клопотання, - відмовити.

Зобов`язати прокурора Криворізької місцевої прокуратури №1 Дніпропетровської області, юриста 2-го класу ОСОБА_3 повернути законним власникам наступне майно, цінності та документи, вилучені відповідно до протоколу обшуку від 23 червня 2017 року приміщень дільниці №1 ПП «ВОСХОД» за адресою: Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, вул. Криворіжсталі, 114, а саме: печатка ПП «Восход».

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду Дніпропетровської області протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Повний текст ухвали оголошено 04 липня 2017 року.

Слідчий суддя: ОСОБА_1

СудДзержинський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення30.06.2017
Оприлюднено03.03.2023
Номер документу67539836
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —210/1598/17

Ухвала від 10.10.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 22.08.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 22.08.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Скотар Р. Є.

Ухвала від 15.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Слоквенко Г. П.

Ухвала від 04.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Дніпропетровської області

Кленцарь В. Б.

Ухвала від 24.07.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 24.07.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 05.07.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Літвіненко Н. А.

Ухвала від 30.06.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Вікторович Н. Ю.

Ухвала від 30.06.2017

Кримінальне

Дзержинський районний суд м.Кривого Рогу

Вікторович Н. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні