Ухвала
від 05.07.2017 по справі 812/855/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

6.2.1

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

05 липня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/855/17

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

судді: Пляшкової К.О.,

за участі

секретаря судового засідання: Ларіної П.Є.,

представника позивача: ОСОБА_1 (довіреність від 26.06.2017 № 6461вих-17),

представників відповідача: не прибув,

представників третіх осіб: не прибули,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі за позовом керівника Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області до Відділу освіти Новоайдарської районної державної адміністрації Луганської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача - Новоайдарська районна рада Луганської області, Новоайдарська селищна рада Новоайдарського району Луганської області, Дошкільний навчальний заклад Сонечко Новоайдарського району Луганської області, про визнання незаконною бездіяльності та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

У провадження Луганського окружного адміністративного суду перебуває зазначена адміністративна справа.

03 липня 2017 року через канцелярію суду надійшла заява представника Відділу освіти Новоайдарської районної державної адміністрації Луганської області, в якій зазначено, що на даний час вже у повному обсязі виділені кошти на розробку проекту землевідведення на земельну ділянку Дошкільний навчальний заклад Сонечко . Відповідачем підготовлені матеріали для винесення даного питання на серпневу сесію Новоайдарської районної ради. У зв'язку з чим заявлено клопотання про зупинення провадження у справі (арк. спр. 51).

Представник позивача не заперечувала проти задоволення заявленого клопотання.

Представник відповідача та представники третіх осіб у судове засідання не прибули, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Від представника відповідача надійшло клопотання про розгляд адміністративної справи за його відсутності (арк. спр. 51).

Причини неявки представників третіх осіб у судове засідання суду не відомі.

Вирішуючи клопотання про зупинення провадження у справі, суд виходить з такого.

У відповідності із пунктом 4 частини другої статті 156 КАС України суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З урахуванням необхідності надання відповідачу часу для добровільного виконання позовних вимог, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника відповідача та зупинити провадження у справі до 18 вересня 2017 року.

Керуючись статтями 49, 71, 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представника відповідача про зупинення провадження у справі задовольнити.

Зупинити провадження у справі № 812/855/17 до 18 вересня 2017 року.

Після закінчення строку, на який зупинено провадження в адміністративній справі, судове засідання у справі № 812/855/17 призначити на 18 вересня 2017 року о 13 год. 30 хв.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому проваджені або згідно з частиною третьою статті 160 Кодексу адміністративного судочинства України, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

СуддяОСОБА_2

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення05.07.2017
Оприлюднено05.07.2017
Номер документу67551681
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —812/855/17

Постанова від 18.09.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

Ухвала від 18.09.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

Ухвала від 05.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

Ухвала від 22.06.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.О. Пляшкова

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні