Ухвала
від 11.07.2017 по справі 825/1085/17
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

11 липня 2017 року м. Чернігів Справа № 825/1085/17

Суддя Чернігівського окружного адміністративного суду Соломко І.І., перевіривши матеріали адміністративного позову Ріпкинського об'єднаного управління Пенсійного фонду України до Приватного акціонерного товариства ''Городнянський маслозавод'' про стягнення витрат на виплату та доставку пенсій,-

В С Т А Н О В И В:

Ріпкинське об'єднане управління Пенсійного фонду України звернувся до суду з адміністративним позовом до Приватного акціонерного товариства ''Городнянський маслозавод'' про стягнення витрат на виплату та доставку пенсій в розмірі 8949,44 грн.

Позовна заява подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність, відповідає вимогам, встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України. Дану позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства і вона підсудна ОСОБА_1 окружному адміністративному суду. Підстави для її повернення або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені Кодексу адміністративного судочинства України, відсутні.

Для підготовки справи до судового розгляду у позивача необхідно витребувати картку особового рахунку Приватного акціонерного товариства ''Городнянський маслозавод'' станом на момент подання адміністративного позову та належним чином засвідчену копію наказу про призначення начальника управління - ОСОБА_2.

Керуючись статтями 104-107, 110, 121, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі.

Призначити справу до судового розгляду під головуванням судді Соломко І.І. у відкритому судовому засіданні в залі судового засідання ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернігів, вул. Київська, 23 на 09:30 год. 26 липня 2017 року.

Зобов'язати позивача надати в судове засідання картку особового рахунку Приватного акціонерного товариства ''Городнянський маслозавод'' станом на момент подання адміністративного позову та належним чином засвідчену копію наказу про призначення начальника управління - ОСОБА_2.

Витребувати у відповідача письмові пояснення щодо заявленого позову з нормативно-правовим обгрунтуванням своїх тверджень, а в разі заперечень проти позову всі матеріали, що були або мали бути взяті до уваги при прийнятті рішення, з приводу якого подано позов.

Копію ухвали, повістки про виклик та інформацію про процесуальні права та обов'язки направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до частини шостої статті 254 Кодексу адміністративного судочинства ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Суддя І.І. Соломко

СудЧернігівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення11.07.2017
Оприлюднено11.07.2017
Номер документу67658282
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —825/1085/17

Постанова від 10.08.2017

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Соломко І.І.

Постанова від 10.08.2017

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Соломко І.І.

Постанова від 10.08.2017

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Соломко І.І.

Ухвала від 11.07.2017

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Соломко І.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні