Ухвала
від 12.07.2017 по справі 812/832/17
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

11.5

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про зупинення провадження у справі

12 липня 2017 року СєвєродонецькСправа № 812/832/17

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Петросян К.Є.,

при секретарі судового засідання - Дюкаревій М.І.,

за участю:

представника позивача - Груздо І.М.,

представника відповідача - Раздольського О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача про зупинення провадження у розгляді адміністративної справи за позовом державного підприємства "Первомайськвугілля" до Попаснянського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про часткове скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

12 червня 2017 року до Луганського окружного адміністративного суду надійшла позовна заява державного підприємства "Первомайськвугілля" до Попаснянського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про часткове скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії.

В судовому засіданні від представника позивача надійшло клопотання про зупинення провадження у справі з метою уточнення позовних вимог.

Представник відповідача в судовому засіданні не заперечував проти зупинення провадження по справі.

Заслухавши думку представника відповідача, розглянувши клопотання представника позивача про зупинення провадження у справі, суд дійшов до наступного.

Відповідно до пункту 4 частини 2 статті 156 Кодексу адміністративного судочинства України, суд має право зупинити провадження у справі в разі наявності інших причин за обґрунтованим клопотанням сторони або третьої особи, яка заявляє самостійні вимоги на предмет спору, - до терміну, встановленого судом.

З урахуванням необхідності надання часу представнику позивача для можливості уточнення позовних вимог, з метою дотримання рівності процесуальних прав і обов'язків сторін, для повного та всебічного розгляду справи, суд вважає за можливе клопотання представника позивача задовольнити та зупинити провадження у розгляді адміністративної справи № 812/832/17 - до 15 серпня 2017 року.

Керуючись статтями 156, 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача про зупинення провадження у розгляді адміністративної справи за позовом державного підприємства "Первомайськвугілля" до Попаснянського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про часткове скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії,- задовольнити.

Зупинити провадження у справі № 812/832/17 за адміністративним позовом державного підприємства "Первомайськвугілля" до Попаснянського районного відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Луганській області про часткове скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії, - до 15 серпня 2017 року.

Повідомити сторін, що наступне відкрите судове засідання відбудеться 15 серпня 2017 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Луганського окружного адміністративного суду за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Космонавтів, 18.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга подається до Донецького апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п`яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмову провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п`яти днів з дня отримання к опії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого статтею 186 КАС України, якщо таку скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Якщо строк апеляційного оскарження буде поновлено, то вважається, що ухвала суду не набрала законної сили.

СуддяК.Є. Петросян

Дата ухвалення рішення12.07.2017
Оприлюднено12.07.2017
Номер документу67681805
СудочинствоАдміністративне
Сутьчасткове скасування постанови, зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —812/832/17

Постанова від 15.08.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 15.08.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 12.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 12.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 04.07.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 27.06.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

Ухвала від 15.06.2017

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

К.Є. Петросян

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні