Ухвала
від 02.02.2015 по справі 823/3700/14
ЧЕРКАСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про витребування доказів

02 лютого 2015 року справа № 823/3700/14

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого-судді Орленко В.І.,

при секретарі - Дудці Г.О.,

за участю представника відповідача реєстраційної служби Звенигородського районного управління юстиції Черкаської області Нестеренка С.С. - за довіреністю,

за участю представника третьої особи Звенигородської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Черкаській області Різника В.С. - за довіреністю,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом товариства з обмеженою відповідальністю "Агрошляхбуд-Звенигора" до реєстраційної служби Онуфріївського районного управління юстиції Кіровоградської області, реєстраційної служби Звенигородського районного управління юстиції Черкаської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - товариство з обмеженою відповідальністю "Деріївський гранітний кар'єр "Дніпроліт", Звенигородська об'єднана державна податкова інспекція Головного управління Міндоходів у Черкаській області про визнання протиправною та скасування реєстраційної дії, зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

До Черкаського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом звернулося товариство з обмеженою відповідальністю "Агрошляхбуд-Звенигора", в якому просить:

- визнати протиправною та скасувати реєстраційну дію реєстраційної служби Онуфріївського районного управління юстиції Кіровоградської області по внесенню запису №14381070004000227 від 17.06.2010 року про державну реєстрацію зміни до установчих документів ТОВ "Деріївський гранітний кар'єр "Дніпроліт" щодо зміни місцезнаходження;

- зобов'язати реєстраційну службу Звенигородського районного управління юстиції Черкаської області повернути реєстраційну справу ТОВ "Деріївський гранітний кар'єр "Дніпроліт" до реєстраційної служби Онуфріївського районного управління юстиції Кіровоградської області.

Під час судового засідання судом встановлено, що для повного і всебічного з'ясування обставин справи, встановлення істини та правильного вирішення вищезазначеної справи, необхідно витребувати від реєстраційної служби Звенигородського районного управління юстиції Черкаської області певні документи.

Згідно частини 2 ст. 69 Кодексу адміністративного судочинства України, докази суду надають особи, які беруть участь у справі. Суд може запропонувати надати додаткові докази або витребувати додаткові докази за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з власної ініціативи.

Відповідно до частини 5 ст. 71 Кодексу адміністративного судочинства України суд може збирати докази з власної ініціативи.

На підставі викладеного, керуючись ч. 2 ст. 69, ч. 5 ст. 71, 110 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

1. Витребувати від реєстраційної служби Звенигородського районного управління юстиції Черкаської області належним чином завірену копію реєстраційної справи юридичної особи товариства з обмеженою відповідальністю "Деріївський гранітний кар'єр "Дніпроліт" (код ЄДРПОУ 35279277, місцезнаходження: 20200, Черкаська область, Звенигородський район, м.Звенигородка, вул. Гулькина, буд. 40) та надати до суду її оригінал для огляду.

Зазначені документи надати до Черкаського окружного адміністративного суду, що розташований за адресою м. Черкаси, вул. Шевченка, 117, у строк до 11 год. 30 хв. 12 лютого 2015 року .

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.І. Орленко

СудЧеркаський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.02.2015
Оприлюднено23.07.2017
Номер документу67846625
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —823/3700/14

Ухвала від 02.02.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.І. Орленко

Ухвала від 22.04.2015

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Чаку Є.В.

Постанова від 16.02.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.І. Орленко

Ухвала від 20.01.2015

Адміністративне

Черкаський окружний адміністративний суд

В.І. Орленко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні