Ухвала
від 26.07.2017 по справі 824/526/17-а
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

26 липня 2017 р. м. Чернівці Справа № 824/526/17-а

Cуддя Чернівецького окружного адміністративного суду Лелюк О.П., розглянувши адміністративний позов управління Держпраці у Чернівецькій області до фермерського господарства "Ілаш'' про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю),

В С Т А Н О В И В:

Управління Держпраці у Чернівецькій області звернулось до суду з позовом до фермерського господарства "Ілаш'' про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

Позивач просить суд застосувати захід реагування у сфері державного нагляду (контролю) до фермерського господарства "Ілаш'', голова ОСОБА_1, юридична адреса: Чернівецька область, Кельменецький район, селище міського типу Кельменці, вулиця Кільцева, 3, код за ЄДРПОУ -35194382, КВЕД- 01.11 - шляхом повного зупинення роботи, експлуатації (виробництва), зокрема: експлуатацію тракторного двигуна марки ЕО - 2621, державний номер 02584, випуску 1989 року.

Спір виник із публічно-правових відносин, однією із сторін яких виступає суб'єкт владних повноважень.

Даний спір підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства. Справа підсудна ОСОБА_2 окружному адміністративному суду.

Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі відсутні.

Беручи до уваги склад суб'єктів даних правовідносин та предмет позову, а також зважаючи на положення пункту 5 частини першої статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд вважає за можливе розглянути дану справу в порядку скороченого провадження.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 107, 160, 165, 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом управління Держпраці у Чернівецькій області до фермерського господарства "Ілаш'' про застосування заходів реагування у сфері державного нагляду (контролю).

2. Запропонувати відповідачу подати у десятиденний строк з дня одержання цієї ухвали заперечення проти позову та докази на обґрунтування цих заперечень або заяву про визнання позову. У випадку неподання відповідачем заперечення або заяви про визнання позову протягом зазначеного строку, справа буде розглянута за наявними у ній матеріалами в межах строку, визначеного частиною п'ятою статті 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України.

3. Справа розглядатиметься суддею Лелюком О.П. одноособово без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Лелюк

Дата ухвалення рішення26.07.2017
Оприлюднено26.07.2017
Номер документу67914318
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —824/526/17-а

Постанова від 18.08.2017

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Лелюк Олександр Петрович

Ухвала від 26.07.2017

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Лелюк Олександр Петрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні