Ухвала
від 25.07.2017 по справі 908/1521/17
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

номер провадження справи 24/121/14

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

25.07.2017 Справа № 908/1521/17

Суддя господарського суду Запорізької області Азізбекян Т.А., розглянувши матеріали

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю «Електроресурс» (69095, м. Запоріжжя, вул. Гоголя, буд. 159А, прим. 2; адреса для листування: 69002, м. Запоріжжя, вул. Гоголя, 94/3; код ЄДРПОУ 38520991)

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю «Фарадей Енерджі» (01042, м. Київ, вул. Чигоріна, буд. 49, прим. 82, оф. 6; код ЄДРПОУ 41000358)

про визнання договору поставки недійсним

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1.          Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

Присвоїти справі номер провадження 24/121/17.

Справу призначити до розгляду на 28.08.2017 р. о 17 год. 00 хв.

Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Запорізької області за адресою: 69001, м. Запоріжжя, вул. Гетьманська, 4, корпус 2, каб. № 217.

2.          В порядку попередньої підготовки справи до розгляду зобов'язати сторони:

1.          Повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, справи зі спору між сторонами цієї справи про той же предмет і з тих же підстав.

2.          Забезпечити явку в судове засідання компетентних представників сторін (доручення, належним чином оформлене, яке підтверджує повноваження представника, оригінал – суду для огляду, копію, належним чином завірену, – в матеріали справи).

3.          Пояснення у справі надавати в письмовому вигляді. Документи суду надавати в оригіналі – для огляду та копіях (у читаємому варіанті), належним чином завірених, для залучення до матеріалів справи.

4.          Письмові пояснення та копії документів направити (надати) до суду заздалегідь, оригінали доказів представити суду в судовому засіданні.

Позивача - надати суду: правовстановлюючі документи; письмові нормативно обґрунтовані пояснення щодо підсудності цієї справи; всі оригінали документів, доданих до позовної заяви та в підтвердження позовних вимог, всі докази в підтвердження виникнення спірних правовідносин, та докази виконання сторонами договірних відносин; листування з відповідачем зі спірного питання; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідача - надати суду: правовстановлюючі документи, відзив на позовну заяву; письмові нормативно обґрунтовані пояснення щодо підсудності цієї справи; всі докази в підтвердження виникнення спірних правовідносин; всі докази на виконання сторонами договірних відносин, листування з позивачем щодо спірних правовідносин; інші письмові докази, які мають суттєве значення для вирішення спору по суті та інші документи, які необхідні для всебічного та об'єктивного розгляду спору; довіреність на представника.

Відповідачу копію відзиву та пояснень терміново направити позивачу, докази направлення надати в судове засідання.

Письмові пояснення, відзив (заперечення) та належним чином завірені копії витребуваних документів надати заздалегідь до канцелярії суду чи заздалегідь направити до суду поштовим зв'язком. (Копії документів, що подаються до суду необхідно засвідчувати відповідно до п. 5.27 Національного стандарту України "Державна уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів. ДСТУ 4163-2003", затвердженого наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 07.04.2003 N 55, а разі якщо інструкціями з діловодства, які діють у відповідних органах, підприємствах, установах і організаціях, установлено додаткові вимоги щодо оформлення копій, - також і цих вимог. Відмітку про засвідчення копії документа складають зі слів "Згідно з оригіналом", назви посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.).

Здійснити всі можливі дії щодо мирного врегулювання спору.

Явку уповноважених представників сторін визнати обов'язковою.

Копії ухвали направити сторонам у справі.

Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених у вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 Господарського процесуального кодексу України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя Т.А. Азізбекян

СудГосподарський суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення25.07.2017
Оприлюднено28.07.2017
Номер документу67916096
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —908/1521/17

Рішення від 06.09.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 28.08.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

Ухвала від 25.07.2017

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Азізбекян Т.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні