Ухвала
від 07.08.2017 по справі 455/869/17
АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 455/869/17 Головуючий у 1 інстанції: ОСОБА_1

Провадження № 11-сс/783/600/17 Доповідач: ОСОБА_2

У Х В А Л А

про відмову у відкритті провадження

07 серпня 2017 року м.Львів

Суддя судової палати з розгляду кримінальних справ Апеляційного суду Львівської області ОСОБА_2 , вирішуючи питання прийняття апеляційної скарги представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ОВІС ЛЕНД» - адвоката ОСОБА_3 на ухвалу слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 21 липня 2017 року про надання дозволу на проведення позапланової перевірки,

в с т а н о в и л а :

вищенаведеною ухвалою задоволено клопотання слідчого СВ Старосамбірського ВП Самбірського ВП ГУНП у Львівській області ОСОБА_4 .

Надано дозвіл Головному управлінню Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Львівській області, розташованого за адресою: 79019. м. Львів, проспект В.Чорновола, 4, на проведення позапланової перевірки дотримання земельного законодавства щодо користування земельними ділянками, жителів с. Биличі Старосамбірського району, орендарем - Товариством з обмеженою відповідальністю «ОВІС-ЛЕНД», юридична адреса м. Добромиль, пл. Ринок, № 18 Старосамбірського району, ЄРДПОУ 39191982.

Не погоджуючись із рішенням слідчого судді, представник Товариства з обмеженою відповідальністю «ОВІС ЛЕНД» - адвокат ОСОБА_3 подав апеляційну скаргу.

Перевіривши вказану апеляційну скаргу та матеріали судового провадження № 455/869/17, приходжу до переконання, що скарга подана на рішення, яке не підлягає оскарженню.

Згідно зі ст.1 КПК України порядок кримінального провадження на території України визначається лише кримінальним процесуальним законодавством.

Відповідно до ст. 7 КПК України зміст і форма кримінального провадження повинні відповідати загальним засадам кримінального провадження, до яких, зокрема, відноситься забезпечення права на оскарження процесуальних рішень, дій чи бездіяльності.

При цьому в силу ст. 24, ч.3 ст.392 КПК України забезпечення гарантованого права на оскарження процесуальних рішень слідчого судді здійснюється в порядку, передбаченому цим Кодексом.

Частинами першою та другою статті 309 КПК України визначено вичерпний перелік ухвал слідчого судді під час досудового розслідування, що можуть бути оскаржені в апеляційному порядку, який не передбачає можливості апеляційного оскарження ухвали слідчого судді про призначення проведення документальної позапланової перевірки.

Скарги на інші ухвали слідчого судді оскарженню не підлягають і заперечення проти них можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Зі системного аналізу вказаних вище норм кримінального процесуального закону вбачається, що ухвала слідчого судді, якою задоволено клопотання слідчого про надання дозволу Головному управлінню Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у Львівській області на проведення позапланової перевірки дотримання земельного законодавства щодо користування земельними ділянкамиокремому оскарженню в апеляційному порядку не підлягає, а заперечення проти такої можуть бути подані під час підготовчого провадження в суді.

Згідно з ч.4 ст.399 КПК України, суддя-доповідач відмовляє у відкритті провадження, якщо апеляційна скарга подана на судове рішення, яке не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

З огляду на викладене, вважаю, що у відкритті провадження за апеляційною скаргою представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ОВІС ЛЕНД» - адвоката ОСОБА_3 на ухвалу слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 21 липня 2017 року про надання дозволу на проведення позапланової перевірки слід відмовити.

Керуючись ст. ст.309, 392, 398, 399, КПК України, суддя, -

п о с т а н о в и л а:

відмовити у відкритті провадження за апеляційною скаргою представника Товариства з обмеженою відповідальністю «ОВІС ЛЕНД» - адвоката ОСОБА_3 на ухвалу слідчого судді Старосамбірського районного суду Львівської області від 21 липня 2017 року про надання дозволу на проведення позапланової перевірки.

Копію ухвали про відмову у відкритті провадження, апеляційну скаргу з доданими до неї матеріалами, невідкладно надіслати особі, яка подала апеляційну скаргу.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та може бути оскаржена в касаційному порядку протягом трьох місяців.

Суддя Апеляційного суду

Львівської області ОСОБА_2

Дата ухвалення рішення07.08.2017
Оприлюднено08.03.2023
Номер документу68302704
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення позапланової перевірки

Судовий реєстр по справі —455/869/17

Постанова від 01.03.2018

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Наставний Вячеслав Володимирович

Ухвала від 23.01.2018

Кримінальне

Касаційний кримінальний суд Верховного Суду

Наставний Вячеслав Володимирович

Ухвала від 07.08.2017

Кримінальне

Апеляційний суд Львівської області

Урдюк Т. М.

Ухвала від 21.07.2017

Кримінальне

Старосамбірський районний суд Львівської області

Бонецький Л. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні